tangfelt.blogg.se

Duktiga grabbar!

Publicerad 2013-08-25 21:03:17 i Allmänt,

Igår åkte jag och doggsen ner till Tierp för rallylydnadstävling. Toppen fick debutera i nybörjarklass och även om det blev fel övning på två moment och lite bus här och där höll han ihop riktigt bra och fixade 77 p (uppflyttningspoäng) och kom 3:a! Duktiga, busiga lilla hund..., han är ju faktiskt bara 11 månader och träningen har ju inte blivit överdrivet mycket precis.
 
Roligt var också att Anna-Maddox och Frida-Chabo från klubben var med. Mycket roligare med lite sällskap!
Efter Toppens klass var det Eltons tur i avancerad.  Vi hade startnummer 13 och uppladdningen blev så där perfekt och det var fullt fokus inne på plan. Han var så himla duktig. Jag klev fel på ett ställe och så nuddade han en skylt för att han tittade så mycket på mig, annars var det en perfekt runda som belönades med 95 p och en andraplats, wiiii!!
 
 
När jag kom hem var det tomt och tyst. Pär, Hampus, Sofie och Calle hade åkt till Umeå för att installera Calle i hans nya lägenhet. På onsdag börjar skolan där och ett nytt stort steg i hans liv. Kommer bli så tomt här hemma, tur vi har lilla Hampus, förstå vad tomt det skulle vara annars.
 
Fast ikväll blir det full rulle för då kommer Jocke och Hanna med alla sina vovvar och ska stanna hela veckan. De kommer direkt från tävlingar i Hässleholm där Amiga vann båda agilityklasserna och kom 3:a i en hoppklass och Filur kom 2:a i en agilityklass. Ska bli så himla kul att träffa lilla Decibel för första gången, är så himla nyfiken på henne:)
 
Men först ska det jobbas lite till, många pensionatshundar som ska hem ikväll!

Kommentarer

Postat av: Helena

Publicerad 2013-08-29 17:33:08

Wehoooo!!! Börjar bli sugen på rallylydnad när man läser om era framgångar ju!! Duktiga du är Malin :) Skulle Elton starta i timrå? Hoppas så ses vi :)

Postat av: Malin

Publicerad 2013-08-30 08:28:41

Ja, börja med rally Helena det är jättekul att ha nåt mer på sidan om agilityn:) Vi ska inte till Timrå, Elton blir 18 månader den 9/9 så det var två dagar förtidigt för oss:(, men lycka till!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela