tangfelt.blogg.se

Rolig vecka!!

Publicerad 2013-08-30 10:00:34 i Allmänt,

Oj, vilken rolig vecka det har varit nu när Jocke och Hanna har varit här! Lite synd att man var tvungen att jobba också men vi har hunnit med mycket skoj ändå.
 
Agilityträningar har det blivit många av, så himla kul. Vi har även hunnit med lite simningar, pälsvård, viltspår m.m. Liam var en hejare på viltspår, hade de stannat lite längre hade jag anmält honom till ett anlagsprov för det tror jag han hade fixat på bara en träning:) Decibel kunde ju inte vara sämre än storebror så hon visade minsann att hon stolt kunde bära en skånk hon också:) 
 

Mycket har kretsat kring lilla Decibel den här veckan, vilken otroligt söt, cool och busig valp. Full fart bland hundar och folk och helt plötsligt ligger hon och sover mitt i smeten:)
 
 
Slalomträningen har också börjat, de tänkte köra innebandymetoden;)
 

 
Ja, nu är det tomt för nu har de åkt mot Öland och tävlingar där i helgen för att sedan åka ner till Lund. Calle är i Umeå och som tur är åker jag till Östersund och tävlar idag så man inte behöver känna efter så mycket att barnen har blivit stora och flyttat hemifrån.
 
Trevlig helg!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela