tangfelt.blogg.se

Julen!

Publicerad 2013-12-27 15:04:37 i Allmänt,

Alltså vilka dagar vi har haft, julen är allt bra underbar och speciellt när man får rå om alla tre barnen i flera, flera dagar det är stor lycka för mig det. Och än är det inte slut, Hanna kommer på söndag och sen är de kvar till på fredag.
 
Dagarna har förutom jobb bestått av skogspromenader, agilityträningar, fysträning för hundarna, mat, bio, TV, sällskapsspel, puzzel m.m, m.m.
 
I lördags och söndags hyrde vi Hertsjö Ridhus och jag, Jocke, Åsa och Carina tränade flitigt på olika kombinationer. Jocke prövade att köra både Toppen, Elton och Hippi och det är väldigt nyttigt att se sina hundar med någon annan. Toppen insåg jag att han kan ju faktiskt både svänga och 12-pinnars slalom utan bågar, det börjar liksom lossna nu för klumpedunsen. En liten film på Toppen blev det från Hertsjö.
 
http://www.youtube.com/watch?v=LB_LGPGj5-w
 
Jocke och pudelligan...
 
 
På måndagen blev det Hertsjö igen då det var klubbträning och Tina hade gjort en agilitybana som jag och Toppen och Jocke och Elton körde. Decibel fick även träna lite tunnlar efteråt. Jätterolig bana och nyttigt med en frestande tunnelingång under balansen...
 
På kvällen blev det julpyssel..., Jocke bakade bullar, Kompan skötte disken, Calle och Sofie klädde julgranen, vi andra pysslade på lite med både städning och julskinka och sen blev det uppesittarkväll med Bingo Lotto men ingen vinst till oss denna gång..
 
 
Julstrumporna på plats..., spelar liksom ingen roll hur gamla barnen blir så är julstrumporna typ det viktigaste...:)
 
 
På julaftonen så blev det efter frukost och hundpromenader två timmars agilityträning i Kilafors Hundhall. Det var liksom hundarnas julklapp från oss och den var väldigt uppskattad. Mellan 10-12 tränade vi och alla utom Hampus var med för han skulle med farfar till kyrkan och titta på julkrubban. Carina och Sickan kom också och innan oss hade Annika och Helena tränat så vi var inte ensamma om att vara knäppa ;) Till och med Pär, Calle och Sofie tränade så det var vi ju bara tvungna att filma, man vet ju inte när det händer nästa gång...
 
 
Vi avslutade med lite julfika och sen åkte vi hem och fortsatte firandet hos svärföräldrarna. Pär var även iväg på kvällen och tomtade för Brickmans:) En jättemysig julafton hade vi.
 
Mina fina....<3
 
 
Jultomten kom även till oss ;)
 

Avslutar med en fin bild på hela vårt, Jocke och Hannas gäng (bara Liam och Didrik som saknas)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela