tangfelt.blogg.se

Skoter och rallyhelg!

Publicerad 2013-02-25 09:38:41 i Allmänt,

I helgen har det varit SKOTER för hela slanten för Pär. I lördags jobbade han i Rengsjö där det var skoterträff och gisses vad skotrar det var, typ hela sjön var en enda stor skoterparkering. Hampus trivdes som fisken i vattnet hos pappa och kunde nog ha varit där hela dagen om inte tråkiga mamman ville åka hem.... (alla har vi olika intressen). Men han blev ganska nöjd när han, Pär, Calle och Sanna tog två skotrar och drog iväg på en tur på lördagkvällen.
 
 
På söndagen var de ett gäng som drog iväg hela dagen och testade de nya modellerna. Kändes ganska skönt när han ringde på eftermiddagen så man visste att allt hade gått bra, kan tänka mig att det gick ganska fort....
 
Calle, Hampus och jag åkte istället till Sundsvall/Timrå på söndagen för rallylydnad och shopping!
 
Elton debuterade i nybörjarklass i rallylydnad och han var jätteduktig. Trots att han bara är 11 månader och har vääääldigt mycket i huvudet just nu så kunde han faktiskt koncentrera sig väldigt bra. Det var en jättefin inomhushall så vi hade det varmt och skönt. Första gången Elton går en hel bana utan godis och belöning. Visst han tappade fokus nån gång men bara kort och sen var han tillbaka igen. Långsam marsch tyckte han var lite tråkigt men han jobbade på ändå. Calle var snäll och filmade våran runda.
 
 
Detta resulterade i 98 p av 100 möjliga och en delad 1:plats. Domarens komentar som hon skrivit på protokollet blev man väldigt glad för:
 
Ett ekipage med en ljus framtid!! Vilken "showande" kille, matte har gjort ett kanonjobb!! Snyggt jobbat!
 
Sötaste Elton!
 
 
Efter lite hundpromenader så blev det sen shopping i Birsta hela eftermiddagen, en härlig dag!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Ulrika

Publicerad 2013-02-27 09:14:28

Men så snyggt!Stort grattis! Håller med domaren "matte har gjort ett kanonjobb".

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela