tangfelt.blogg.se

Hemresan

Publicerad 2013-06-25 22:21:22 i Allmänt,

Vi tog det lugnt på morgonen och checkade inte ut förens vid 10-tiden. Tina och Niklas åkte direkt men vi åkte till Falkenbergs BK och mötte upp Jocke där för lite agilityträning så hundarna fick springa av sig lite innan den långa resan hem.
 

Vi stannade till och åt, rastade m.m
 
 
När vi kom till Stockholm så började folk vinka åt oss som åkte förbi så det var bara att stanna..., vi hade jättetur för det var 5-filigt just där men en sån där vit påfart mellan filerna med vägbygge så där kunde vi stanna utan att stå ivägen... Trodde vi hade punka på husvagnen men så lätt var det inte. Pär hissade upp husvagnen med domkraften och sen var det bara att lyfta av däcket som satt helt löst..., det var hjullagret.... Phu vilken tur att hjulet aldrig hann lossna...några sekunder till så hade det flygit all världens väg....tänk vilken trafikolycka det hade kunnat blivit.... Men tydligen hade vi änglavakt denna kväll, tack för det!!
 
Bara att ringa bärgarn...., har faktiskt aldrig behövt gjort det förut. Men det tog bara 10 minuter så var de där, en jättetrevlig kille som fixade med husvagnen, kelade med hundarna och bäst av allt hade han inga som helst problem med att köra ut drygt 3 mil på landet till min pappa med husvagnen så vi slapp ha den stående i stan... Vilken tur att allt hände där det hände.
 
 
Hemma på Sundis..
 
 
Vi fick en trevlig kväll hemma hos pappa med varma mackor och mys.
 
Dagen efter fixade Pär med husvagnen och när affärerna öppnade kl. 11 så åkte han och Calle in till stan och köpte ett nytt hjullager. Hem och fixa och så var husvagnen redo för en åktur igen... Tur man har en händig karl.
 
Vi hade en supertrevlig dag på Sundis med promenader, kel med grannens lilla söta sheltievalp och sen på eftermiddagen kom brorsan med familj så vi grillade allihopa innan vi åter styrde mot Bollnäs och denna gång kom vi ända hem.
 

Så var semestern slut för denna gång, bara att jobba i fyra veckor och sen bär det av till Gotland..., längtar!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela