tangfelt.blogg.se

Två pinnar till Elton!

Publicerad 2013-11-18 13:29:36 i Allmänt,

I fredags var hela huset fullt av ungdomar och fotbollsmatch på hög nivå. Riktigt bra match mellan Sverige och Portugal, blir spännande imorgon (tisdag). Insåg att barnen är stora när det står fullt med bilar utanför huset när de har kompisar hemma istället för cyklar:)
 
I lördags var det jobb och många hundpromenader men jag hann även med en sväng på klubben och agilityträning, en sväng på badhuset med Hampus och en sväng på sporthallen och kolla på Calle när han spelade innebandymatch. Det blev vinst med 9-8 och tro det eller ej men Calle gjorde mål...hihi, hör nämligen inte till vanligheterna. Han var även så snygg på matchprogrammet tillsammans med Simon....
 
 
På söndagen spelade han match igen i Skutskär och flytet höll i sig för det blev vinst igen och nu gjorde Calle två mål och två assist, heja!!!!
 
Själv åkte jag och Liza till Kungsör och tävlade agility. Det var två ag2 och en ho2. Elton var först ut och började med en seger i hopp2 och pinne och i första agilityklassen blev det en 3:e plats och pinne och i sista en disk. Riktigt nöjd med han som faktiskt klarade underlaget bra. Han sänkte farten lite men istället halkade han ingenting. Han har på dessa få tävlingar han har tävlat haft många olika underlag, gräs, grus, ridhus och nu konstgräs. Träffade även Lena (Amiga och Eltons uppfödare) som var där och tävlade med Eltons mamma. Lite gulligt ändå när mor och son tävlar i samma klass :)
 
 
Nu är det bara att jobba en vecka och längta till nästa helg. Då har jag stängt och ska åka till Vårgårda och träffa Jocke och Hanna + vovvar, längtar!!!
 

Kommentarer

Postat av: Årsundaflocken

Publicerad 2013-11-18 14:40:52

Du är väl bara bäst!!!! Grattis!!!
Du måste tycka lite synd om mig för det blir inget Vårgårda för oss. Sjuk hund..... Jag som längtat så.

Postat av: Annika

Publicerad 2013-11-18 18:09:23

Tjohoo va bra!! Stort grattis!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela