tangfelt.blogg.se

Jenny kurs!

Publicerad 2014-08-06 09:01:58 i Allmänt,

Jag, Elton och Hippi har tagit en onlinekurs för Jenny Damm och det är såååå roligt!!! Första lektionen var blindbyten och ni som känner mig vet hur dålig jag är på det ;) men efter att ha läst instruktionerna, byggt och tränat så skickade jag in filmen och gissa om jag blev förvånad när jag fick tillbaka att hon inte hade något att anmärka på, det var perfekt!!! Haha, tur kanske men tänk att små, små saker kan göra så mycket. Jag har ju gjort helt fel (haft helt fel tajming) förut och bara den lilla saken gjorde så stor skillnad! Hundarna läser en ju hur bra som helst om man bara gör rätt själv!
 
Nu har andra lektionen kommit och jag bad om den själv för detta vill jag verkligen lära mig, har märkt nu i klass 3 att jag behöver verkligen kunna detta, så nu kavlar vi upp ärmarna och tränar vidare!!
 
S-sväng och S-sväng med blindbyte! Bara orden gör att jag förstår bättre, det är alltså en Tysk jag ska lära mig men klok som Jenny är använder hon inte det ordet utan S-sväng med blindbyte eftersom det är precis det det är. 
 
Det här bli kul! synd att man måste jobba bara så man inte kan åka och träna på en gång...., och att klubben har två kvällstävlingar till veckan som kräver tid...., ja, ja, jag hinner nog träna också ;)
 
Jag rekommenderar varmt att ta en onlinekurs om ni inte har tid att åka iväg på kurs, tycker det är toppenbra och jag kan ta tag i det som just jag har problem med :)
 

Kommentarer

Postat av: Helena

Publicerad 2014-08-06 19:24:42

Åh!!! Inte nå avundsjuk :P Va duktig du är Malin!! Går ju som tåget med alla era hundar just nu. Va roligt!!! :)

Vi har haft det jättebra på semestern! Å jag hoppas oxå bebis stannar inne lite till och inte gör en Calle ;) Men nu börjar krämporna komma så nu vill man att veckorna ska gå fort :) Å så man får se vad det är för en liten där inne <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela