tangfelt.blogg.se

Filur och gammelfarmor ;)

Publicerad 2014-02-25 20:35:16 i Allmänt,

Alltså Filur är som ett litet barn. Ni vet barn som går på simskola och som älskar att hoppa i vattnet och snällt gör som fröken säger, men samtidigt bara längtar tills lektionen är slut och man den sista tiden får ha fri lek i vattnet. Sån är Filur, han gör glatt sitt pass och simmar så fint sina åttor, cirklar etc. men det bästa är ändå när jag släpper på ordningen och han får leka fritt. Tror han skulle kunna ligga i en hel dag och jaga sina bubblor. Men som för barnen på simskolan så är det begränsad tid ;)
 
http://www.youtube.com/watch?v=dTTNSeDdXvc
 
I söndags på Hannas födelsedag så blev Liam pappa och jag typ gammel, gammelfarmor eller nåt ;) Alltså när valparna föds på Hannas födelsedag så är det väl menat att Hanna bara måste ha en valpis :) Tre hanar blev det, två trefärgade och en sobel med svart huvud, hur häftigt är inte det ?? Så himla söta. Har redan fått filmer på de små liven så även jag kan få följa deras frammarsch :)
 
 
I helgen åkte vi skidor för fullt och i måndags morse när man vaknade var typ all snö borta. På söndagen var min agilityplan helt snötäckt, på måndagmorgon såg den ut så här
 
 
och på måndageftermiddag var den helt snöfri. Nu är det bara att hoppas att det håller sig, torkar upp lite och vips så kanske man kan träna ute i helgen!!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela