tangfelt.blogg.se

jAAAAAAA!!!

Publicerad 2014-02-13 08:58:32 i Allmänt,

Vilken lycka när man ser detta på datorn!!!! Visst man har sett bilderna och de såg bra ut men man vet ju inte riktigt förens man får detta bevis! Skönt :)
 
 
I måndags var Hampus sjuk och hemma från skolan och när man kom hem på lunchen hittade man dessa slappisar i soffan :)
 
 
Men skenet bedrar för Toppen håller på att bli tokig av att ta det lugnt, han är helt vild och galen! Så nu har han fått börja följa med på promenaderna igen och allt börjar bli som vanligt.
 
I måndags var det agilityträning i Hertsjö och Tina hade gjort en rolig bana (kombination) där både balans och A-hinder ingick samt svåra slalomingångar. Dominus och Hippi fick köra och Hippi är precis som Amiga att man kan visa in henne i slalomen med handen och hon bara sätter det :) Dominus har lite svårare med slalomen men det börjar ändå lossna och han är riktigt rolig att träna nu :)
 
 
Igår körde vi ett litet morgonpass i Hertsjö med klass 1 övning. Vi körde första delen av denna bana (körde till slalomen)
 
 
Hippi och Elton fick köra och båda var kanonduktiga. Men det lustiga är att Hippi som ändå kört slalom så lite känns supersäker, man bara skickar in henne och sen ligger jag lite före och tar fram leksaken och hon sätter den hela tiden medans Elton fortfarande har svårt både att reglera farten in samt fullfölja om man stressar på lite. Men oj vad kul det var. Körde ca 4 gånger/ hund och sen var vi nöjda, härlig snabb träning! Nästa vecka tar vi slutet på banan.
 
Vi har även skärpt till oss lite efter förra veckans latvecka och gjort nåt pass både i poolen och på löpbandet. Ofta så ligger alltid hundarna likadant på vibben, lite lustigt och sött :)
 
 
Nej, nu blir det både klippningar och simningar, jobbet kallar!

Kommentarer

Postat av: Årsundaflocken

Publicerad 2014-02-13 18:05:15

Grattis! Alltid skönt när det står A.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela