tangfelt.blogg.se

Skellefteå !!!

Publicerad 2014-01-27 11:08:58 i Allmänt,

Carina och jag har haft en UNDERBAR helg i Skellefteå! Alltså agility, trevligt sällskap, mysigt boende på hotell, god mat och underbara hundar är verkligen balsam för själen :)
 
Och sen att bästaste Filuren går och vinner en ag3 och får cert gör ju inte saken sämre, wihoooo!!
 
http://www.youtube.com/watch?v=cv7AyD0b6mY
 
 
Filur tävlade två agilityklasser på lördagen, disk i en och som sagt vinst i den andra. Till söndagens hoppklasser var han inte anmäld då klass 3 gick sist tänkte jag att vi kunde komma hem lite tidigare men innan det var färdigt var ju Elton i klass 3 också så vi stannade ju ändå, men, men, Filur trivs med att vara maskot också :)
 

Elton debuterade alltså i klass 3 och han är verkligen jätteduktig. Det var bra och flytiga banor hela helgen så han hade verkligen tur med det och fick komma in i treans värld på en snällt sätt. Men sen den där matten han släpar på kan ju bytas ut..., gisses vad dålig jag är. Längtade jättemycket efter Jocke och hans långa ben ;) Jag var sen på såååå många ställen och upplopp är verkligen något vi måste träna mer på, han släpper inte alls när jag säger fram. Sen lyser ju orutinen igenom också som när han på upploppet i första hoppklassen igår springer på och vid långhoppet viker han av, nosar på nummerskylten och sen fortsätter in i mål...., då blir man verkligen påmind om att han inte är så rutinerad och inte har så många lopp i kroppen. Men det känns jättebra, det känns som det kommer att bli jättebra ändå med min lilla ångvält, vi har mycket att träna på men vi kommer att få många roliga stunder tillsammans.  Han har svårt för mycket som tex. Toppen och Hippi har lätt för tex. släppande, slalom, drag på tunnlar etc. men han fixade tex. slalom i alla lopp i helgen från båda hållen, han satte ett bakombyte på en tunnel och ja, mycket var faktiskt bra för att vara oss :)
 
Kanske inte så mycket att se men här kommer Eltons lopp....
 
 
Ja, nu vill man ju bara tävla mer, och mer, och mer......, gisses vad beroendeframkallande det är.
 
Tusen TACK Carina för en supermysig helt, detta gör vi om nästa år!

Kommentarer

Postat av: Helena

Publicerad 2014-01-28 22:55:08

Grattis till Filleluren!!! :) Va fint han gick!! Fina lopp med båda hundarna :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela