tangfelt.blogg.se

Duktiga hundar!

Publicerad 2014-06-02 22:48:41 i Allmänt,

I torsdags var Carina och jag till Malung och tävlade med våra ettagluttare. Toppen vann en hoppklass med pinne:)
 
På fredag morgon innan jobbet gick Hippi ett ökl viltspårsprov och fick en 1:a, tjohoooo!!!! På kvällen åkte jag och Wiola till Hudik och tävlade lag, regnet öste ner hela kvällen och varken Wiola eller jag var supertaggade men roligt hade vi och resultaten ska vi inte tala om.......
 
På lördagen och söndagen var det individuella tävlingar i Hudik. Filur är pigg och glad och jätterolig att köra men jag tror typ vi diskade oss i alla lopp...hm...., han är nog helt förstörd tills Jocke ska köra han på SM ;) Elton däremot börjar gå som en liten klocka, han blir mer och mer taggad och ökar farten hela tiden. På lördagen VANN han en ag3 och fick CERT och SM-pinne, på söndagen nollade han en hoppklass och kom 3:a med SM-pinne, wiiiii!!
Toppen VANN ag 1 på lördagen och fick sin tredje pinne där och är därmed 100% klass 2 hund!!! På söndagen VANN han en hoppklass och kom 2:a i en, duktiga, duktiga Toppen. Från och med nästa helg får han en proffshandler också, Hampus ska ta över i Umeå och på Gotland och efter det flyttar vi nog upp honom till klass 2. 
 
Pär och Hampus har varit i Furuvik hela helgen och campat tillsammans med brorsan med familj samt tre andra familjer. De hade haft jätteroligt och trevligt trots regn och blåst. 
 
Astrid och Hampus <3
 
 
Helgen avslutades i stugan med bad och mys!!!
 
 
Amiga har fått egna idolkort ;) Det är Guld Agilityn som har tryckt upp på några ekipage och Amiga är ett av dem, ja hon är helt klart min idol så givetvis har jag ett kort ;)
 
 
En hektisk vecka väntar så bäst man gör som Calle och Wiola...., går och lägger sig <3
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Årsundaflocken

Publicerad 2014-06-03 17:14:19

MEGA-GRATTIS till alla framgångar. Som vanligt är du BÄST på att träna hund.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela