tangfelt.blogg.se

En champion till!!!!

Publicerad 2014-06-12 18:42:05 i Allmänt,

Det är tätt mellan champinjonerna nu ;) I tisdags morse tog Hippi sitt tredje 1:a pris i ökl viltspår och blev därmed SE VCH!!!! Även Carina och Sickan fixade det och det är så kul eftersom vi har följts åt hela vägen, Grattis till oss!!!
 
SE VCH Engine Ninji
 
 
Jocke och Hanna kom hem sent i söndags kväll och det är så mysigt att ha alla hemma en stund <3
 
Syskonkärlek!
 
 
De har haft kurs nere i Gävle måndag och tisdagkväll och igår onsdag kom det folk från både Skåne och Göteborg och mellanlandade här på väg till Sollefteå och SM. Vi fick en supertrevlig kväll med grillat etc och en trevlig förmiddag med frukost och lite träning innan de senare åkte vidare! Regerande mästarna i small och medium från förra året fanns i vårt gäng och jag hoppas, hoppas att nån i gänget även tar titeln i år, heja, heja!!!
 
 
 
Kl. 12 idag var vi på Hampus skolavslutning, de sjöng så fint, så fint, lärarna tackades av och nu är det SOMMARLOV!!!!!
 
 
Efter skolavslutning och lite packning kopplades husvagnen på och även Jocke, Hanna, Pär och Hampus styrde mot Sollefteå och SM. Själv är jag och det här gänget hemma och jobbar..., men, men..., vad är en bal på slottet.......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela