tangfelt.blogg.se

Gotland!!!

Publicerad 2014-06-28 18:33:56 i Allmänt,

Lugn i både kropp och knopp, så kan man beskriva en semester på Gotland. Alltså jag bara ÄLSKAR denna ö!!!
 
Vi (jag, Pär o Hampus) åkte över den 18 juni tillsammans med Jocke och Hanna samt fam. Brickman (Carina, Janne, Anton och Lea). Vi bodde på Ljugarna Camping och vädret har varit kallt men mestadels soligt. 
 
Första dagarna tillbringades på agilitytävling och det gick kanonbra för de flesta av våra hundar. 
Klass 3:
Hanna och Liam vann 5 av 6 klasser!!!
Jocke och Amiga vann en agility och två hopp samt kom 2:a i en hopp och de blev även SM-klara till SM 2015!!!
Jocke och Filur tog två 2:a platser i hopp och även två SM-pinnar. 
Jag och Elton kom 4:a i en agility med sm-pinne och CERT samt 6:a med sm-pinne i hopp.
Klass 2:
Jocke och Toppen nollade två hoppklasser och kom 5:a resp 4:a. Jag körde agilityklasserna med honom men kontaktfälten är allt annat än bra så det blev mest träning och belöning på dom.....
Klass 1:
Hanna och Didrik vann två agility varav en med pinne.
Jag och Hippi fick äntligen debutera på agilitybanan då hon nu har blivit 18 månader och hon gjorde det såååå bra. Tre nollade lopp blev det och tre pinnar, en 2:a plats i agility (efter Didde) och två vinster i hopp!!!!
 
Man fick välja mellan rosett eller choklad på prisutdelningarna och jag kan bara säga så...., att vårat kylskåp i husvagnen höll på att svämma över av chokladkakor!!! ;)
 
 
En av kvällarna gjorde vi Visby och åt på en medeltids restaurang. Haha, ingen hit för vissa och jättehit för Anton och Hampus. Man åt med fingrarna, torkade av sig på duken, fick en hel kyckling som man fick slita loss bitar på själv och kallt var det... Inget ställe vi går på igen kanske men ändå kul att ha varit där och maten var jättegod även om det var enkelt. 
 
 
 
På måndagen åkte vi till Fårö och Jocke fick bla fika på sitt älskade fik (Sylvias döttrar) sen på kvällen åkte Jocke och Hanna och deras hundar hem. 
 
 
Resterande dagar har vi tittat på raukar, badat i havet och i poolen, ätit midsommarmat, varit i Visby, kollat på keramik och drejat, varit på vattenland och sommarland på Kneippbyn och bara haft det så där väldigt bra som man bara kan ha när man har en lyckad semester :) Stort TACK fam Brickman för supertrevligt sällskap!!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela