tangfelt.blogg.se

Hjälp!! fler timmar tack!

Publicerad 2014-05-16 20:12:11 i Allmänt,

Ja, ibland önskar man sig verkligen fler timmar på dygnet, jag är inne i en sån period just nu...., dagarna räcker inte till....! Men jag får lite skylla mig själv när man tar på sig att hålla i två kurser, själv gå två kurser, arrangera två agilitytävlingar och själv ränna runt på tävlingar på helgerna + jobbet och alla andra aktiviteter. Men det är bara maj som är så här hektisk, bara det blir juni så lugnar det ner sig lite (tror jag;). Tur att allt är så roligt så man orkar!
 
Det har ju hänt så mycket roligt sen sist. Jocke och Amiga har varit på landslagsuttagning och hade väl väldigt mycket stolpe ut men de lyckades i alla fall komma 2:a i en klass och vinna en så de lyckades att kvala in till EO som går i Ungern i juli! Jättekul och stort grattis till er!!!!
 
 
Toppen har hunnit med två tävlingar sen sist. Det har varit jag som har kört honom eftersom Hampus har varit upptagen med annat. I Uppsala den 10/5 gick han kanon men fick 5 fel i både agility och hopp, kom 4:a resp 2:a ändå. I den inoff öppenhoppen nollade han och kom 2:a. Wiola dammades även av i den klassen och det var liksom bara att ta fram en korv så var hon på, sprang som en liten duracell och vann! Haha, hon är så himla rolig!
 
I onsdags var det kvällstävlingar i Bollnäs och då slog Toppen till med två VINSTER och pinnar i hopp, så nu har han fyra pinnar där och är alltså en klass 2 hund om vi vill. (vi kommer dock ha honom kvar i ettan under sommaren så Hampus hinner tävla lite också)
 
 
Hippi går frammåt på sin viltspårskurs. Hon har haft väldigt jobbigt med miljön i skogen..., eller om det är bloddoften ihop med skogen som har ställt till det men nu har det släppt och hon tuffar på bara bättre och bättre. I tisdags gick hon ett anlagsprov och domaren som var med sa att hon absolut hade klarat det om det hade varit prov så det kanske är dags att anmäla.....
 
I söndags hade Carina, Åsa och jag en så mysig dag. Vi åkte iväg till Woxna Herrgård på Afternoon the, åh vad gott och mysigt det var. Tack Åsa för att du kom på en sån bra idé, och hoppas vi kan göra om det :)
 
 
Efteråt åkte vi hem till Carina för lite valpmys med shappisvalpen Aj, gisses vad valpsjuk man blir, tur de bor så nära så man kan låna och snosa lite...
 
 
Förra året körde ju inte jag något lag alls med våra hundar, men i år blir det desto mer.... Hippi och Elton ska vara med i Supertussarna tillsammans med Anna-Maddox och Carina-Sickan, Filur och Toppen ska vara med i laget FOTT tillsammans med Linn-Obi och Annika-Takida och Wiola ska vara med i laget Finn 1 fel tillsammans med Åsa-Sally o Calle, Tina-Sigge. Så nu blir det springa av kan jag lova. Supertussarna har redan haft möte och planerat tävlingarna. Vi börjar i juni när Hippi blir 18 månder :)
 
Carina hade gjort en så fin vas när vi var hem till Anna på möte (och jag hade gjort (läs köpt) så fina blommor)
 
 
Har även haft lite jobbigt med provsvar för mig själv. Var ju för ett tag sen på röntgen och fick efter en vecka svar att allt såg bra ut och det inte fanns några tecken på tumörer eller farlig sjukdom. Jätte skönt och lättat till max. Två dagar senare kom det ett brev till där det stod att de hade hittat något i höger bäcken som var 2 cm stort men de visste inte vad det var. Så det var bara att åka till Hudik på magnetröntgen och gå och vänta ytterligare.... Nu har jag fått svar och det är inte någon tumör eller något farligt men de vet fortfarande inte vad det är....?? Jätteskönt men samtidigt undrar man ju vad det är dom har hittat...., ja, ja den som lever får se... Nu ska jag i alla fall ha en härlig sommar och inte tänka mer på det, så det så!
 
Värmen börjar komma tillbaka lite nu och morgonpromenaderna i skogen är nog den bästa stunden på dagen, helt underbart!
 
 
Även att man kan sitta ute och äta, hundarna kan gå in och ut som dom vill..., ja det känns som att sommaren är på väg!
 
 
Nu blir det hockey mys, heja Sverige!
 
 

Kommentarer

Postat av: Lina M

Publicerad 2014-05-17 13:49:52

Fy bubblan vad obehagligt med fyndet! Styrka till dig att göra som du skriver; ha en underbar sommar utan att tänka för mkt på oron! Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela