tangfelt.blogg.se

Den där Melker!

Publicerad 2014-11-20 15:59:25 i Allmänt,

Alltså vilken UNDERBAR valp jag har, han är helt fantastisk! Han är så otroligt kramgo och på kvällarna är han en riktig liten slappis, då ser det oftast ut såhär ;)
 
 
Men det är även fullt med bus i honom. Han har en viss förkärlek till skor, han har sitt lilla gömställe under bordet i hallen, där är det alltid en liten samling. Så saknar man en sko är det bara att gå dit och hämta ;)
 
 
Han tycker även om att dra ner fällar och filtar på golvet så ofta ser det ut så här hemma hos oss...., han smälter bra in i de vita, nästan så han inte syns....
 
 
Dom andra hundarna älskar honom också, precis som det är deras lilla bäbis som alla ska ta hand om. Wiola har tagit på sig mammarollen och är liksom kär i honom. Har aldrig upplevt att hon har betett sig så mot någon annan hund. Hon ska ligga nära och nästan snutta på honom, hm... Toppen har visat honom både hästarna och agilitybanan. Hästarna var lite läskiga men det gick bra efter ett tag. 
 
 
Sen är han även en liten fågelskådare. Han är helt faschinerad av fåglar som flyger. Han kan stå och titta läääänge <3
 
 
I skogen älskar han att springa. Han blir så sur på mig när jag ska bära honom då jag inte tycker att han ska gå så långt än, han vill bara ner igen och springa runt med de andra, springa runt med pinnar i munnen etc. I skogen är det Toppen och Filur som är favoriterna då de hittar så stora häftiga pinnar. 
 
 
En liten film på pinnbäraren ;)
https://www.youtube.com/watch?v=NXkDk_MR5C0
 
Ja han är en underbar liten hund den där Melker och jag är så glad att han är vår!
 
 

Kommentarer

Postat av: Janne

Publicerad 2014-11-20 22:22:22

Så gøy å lese om deres SPLASH hund Melker. Jeg har selv en Splash hund, og er like fornøyd som dere.
Melke ser ut som en trygg og aldeles herlig gutt.

Svar: Vad kul att du också har en Splash hund. Har du också någon hemsida eller blogg? Skulle vara kul att följa er / Malin
tangfelt.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela