tangfelt.blogg.se

Lite dit och lite dat!

Publicerad 2014-09-25 19:36:00 i Allmänt,

Det är tur att jag har mitt hundsim, min vibb och mitt löpband just nu så jag kan hålla sju hundar i form även fast jag mest bara jobbar för tillfället. En i poolen, en på vibben och en på löpbandet medans jag själv står mittemellan och klipper en hund, det kallar jag effektivitet ;), tur jag har så duktiga hundar som ställer upp på alla mina tokigheter :)
 
I måndags var det fotboll på hög nivå. Föräldrarna mötte barnen och det var väl papporna och jag kan man säga..., Kul var det i alla fall och även om det var typ 25 år sedan jag spelade fotboll på riktigt så kom den där härliga känslan tillbaka, attans vad kul det är..., synd bara att tekniken inte sitter kvar...hm..., ingen allsvensk inivå som förr direkt, man tror det ska vara som förr men det är det ju inte. Helt otroligt att jag inte skadade mig då uppvärmningen var obefintlig men ändå tar man i för kung och fosterland, hihi. Barnen avsutade sen med pizza och lite prat. En mysig kväll där föräldrarna VANN matchen, mohahahaaaa! Nu blir det lite uppehåll med Hampus fotboll för att sedan sätta igång i januari igen. 
 
På klubben har vi kört igång en träningsgrupp i agility där vi kör efter boken Grunden är grunden. Vi är ett stort gäng på ca 12 st som tränar och det är jättekul och nyttigt. Vi går igenom ca 2 svängar per gång och så gör vi olika kombinationer där vi gärna får in dessa. Första gången hade vi s-svägn och tysk och andra gången var det jaakko 1 och jaakko 2 samt snäva svängar efter tunnlar. Kan varmt rekomendera boken och även filmerna på Mikaela Holegårds hemsida, www.holegard.se
 
Maddox, Sickan och Hippi sitter och väntar på att mattarna ska bli klara....
 
 
På lördag har vi off klass 1-3 tävling på klubben  och då ska Hippi och Toppen få tävla, resten av tiden är jag funktionär och Pär ska även döma. Sista tävlingen för i år som arrangörer vilket känns ganska skönt.
 
På söndag ska Elton tävla lyd 1 i Gävle så jag hoppas att jag hinner få till ett träningspass innan dess annars får jag hoppas på att formen sitter i helt enkelt;) Måste försöka få till fler timmar på dygnet.... En klubbkompis hade köpt Maria Brandels nya lydnadsfilm och jag har själv funderat på att köpa den men när jag såg att de hade tittat så beställde jag en själv och den var jättebra. Speciellt när man sällan hinner gå kurser så är denna helt suverän, eller nästan ännu bättre för nu kan man ta tag i ett moment i taget. Inser ju att jag måste grunda och träna om massor med saker om det ska bli riktigt bra men samtidigt kanske jag får nöja mig med lite halvdant på den nivån som vi håller på ..., ja, ja, jag ska träna fjärr i vinter i alla fall och frågan är..., låsta framben eller låsta bakben...??? Lutar åt låsta bakben tror jag men har inte bestämt mig än.
 
 
Idag på skolan hämtade jag ett litet troll ;)
 
 
Hampus klass hade haft skogsdag för de andra klasserna och allt hade blivit lyckat. När jag sen på eftermiddagen kom hem från jobbet så möts jag av detta..., älskade lilla unge <3, nybakad scones!
 
 
Annars är det väl bara att inse att hösten har kommit och med den även minusgraderna. Önskar sååå att det skulle vara våren som var i antågande istället för minusgraderna..., men, men det blir väl vinter även i år.... så bara att ta fram mössa och vantar igen. 
 
 
Hittade lite fler bilder från VM så man får väl dröma sig tillbaka dit ett tag ;)
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela