tangfelt.blogg.se

Melker kurs!

Publicerad 2015-04-30 22:13:50 i Allmänt,

Man kan ju tro att det inte händer något när det är stiltje i bloggen men det är precis tvärt om. Dagarna räcker inte till......
 
Melker har börjat på kurs på klubben. Vi går aktivering och kroppskontroll för Hanna och det är så himla kul. Vi är ett härligt gäng med många olika raser och det är så kul att se allas framsteg. Hanna kör hårt med oss och det blir läxor varje gång, men det är kul och jag gillar det. På två gånger har vi lärt oss backa, backa upp med bakbenen på något, sätta alla fyra ben i en låda, starter/inkallningar, stå med frambenen på en pall och göra bakbenskontroll åt båda hållen, svänga/snurra åt höger och vänster, gå med ögonkontakt...., ja ni hör själva allt detta på två gånger men alla är så duktiga. Längtar till måndag igen....
 
Har även tagit tag i rallylydnaden genom att anmäla Toppen till mästarklass i juni. Så nu måste vi träna för det är många nya moment som ska in. Apportering är nog svårast men även backa från mig, springa till konen, snurra åt alla möjliga håll m.m, m.m. Så denna bok är min bästa vän just nu, tycker den är superbra. 
 
I fredags em åkte Hampus och jag till Valbo och shoppade loss. Vi hade en sån mysig mamma son kväll och Hampus hittade både skor och kläder som föll i smaken. Han börjar bli stor min bäbis. Tänk att han går ut 6:an snart och sen blir det högstadiet!!!, gisses vart tar åren vägen???
 
Förutom jobb, fysträning med hundar, promenader etc. så blev det en hel del påtande i trädgården i helgen. Vi har grävt upp buskar och planterat om, gjort rabatt, planterat om och köpt några nya blommor , så nu längtar jag bara efter lite mer värme så man kan plantera ut även känsliga blommor. 
Hippi hjälper matte att planera och plantera i nya rabatten.
Filur somnade i växthuset som för övrigt har blivit klart med glas och allt :)
 
Jocke och Hanna var i Vårgårda på tävling. Jocke dömde också och både det och tävlandet gick bra. Harald var hemma hos oss och fick nöja sig med promenader och trädgårdspyssel ;)
 
Idag föddes det fyra små sheltisar på Gotland som Liam är stolt pappa åt. Det blev två blå hanar, en trefärgad hane och en blå tik, såååå himla söta. Grattis kennel Sobelkusten och grattis till Liam så klart. 
 
Imorgon är det lite lugnare på jobbet och lördag-söndag är jag faktiskt LEDIG! Ska åka och tävla i Nynäshamn på lördagen, känns som det var länge sedan nu. 
 
Trevlig helg!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela