tangfelt.blogg.se

Gotland!!!

Publicerad 2015-08-31 17:35:24 i Allmänt,

Det är ju så väldigt tråkigt att man har köpt en valp på Gotland så man måste åka på kennelträff där..., oj, oj, oj, vad synd det är om mig...;) Skämt å sido, det är ju helt underbart att man hittar anledningar att åka till världens bästa Ö!
I torsdagskväll åkte Hanna, Carina, jag, Liam, Harald, Turid och Ebbot ner till Nynäshamn och tog kvällsbåten över.
Vi fick bo hos Yvonne och Thomas Juhrén i deras lilla paradis. Stort tack för er gästfrihet. Roligt var också att Lena Ilemyr (Amiga och Eltons uppfödare) och Susanne Gustafsson med sin man Åke (har bla Amigas kullsyster) också bodde där. På kvällen/natten när vi kom blev det efter lite surr sängen direkt. 
På fredagen blev det först frukost hos Juhréns, en sån där härlig frukost med massor med folk, hundar överallt, Lena som står och klipper Grace som ska ställas ut på lördagen, ett aktivt kök kan man säga;)
Sen åkte vi till Klintehamn och Kennel Sobelkusten där Gunilla och Agne hade fixat årets kennelträff.
Delar av gänget!
Vi började med dropinfika och efter det blev det genomgång av freestyle och vi fick även träna lite med våra vovvar. Ebbot tränade att gå upp med framtassarna på en upponervänd skål och sen gå runt och träna bakdelskontroll. Han var så duktig så min lilla tuss. Sen åktes det ut på olika aktiviteter, vissa åkte till skogen och tränade viltspår, vissa vallade får och jag och några till gick en timmes promenad vid stranden. Älskar doften av hav!!!
Sen var det dags för årets kennelmästerskap i agility och som med alla mästerskap är det en hård kamp;) Ebbot är ju så liten än så jag var tidtagare och Carina passade på att döma lite när hon ändå var med. Gitte Hoffmeister från Danmark gick segrande ur striden, stort grattis!
Sen blev det lite bus med brorsan Winston, han var typ dubbelt så stor som Ebbot och Turid men sååå söt. Det var bara brorsan Bonus som saknades. 
Sen blev det lite utställningsträning för de som ville putsa inför utställningen. Efter det blev det middag med bla helgrillat lamm och saffranspankaka. Det blev även prisutdelningar, kennelquizz och trevlig gemenskap. Tack för en trevlig kväll!!!
På lördagen var det utställning som gällde för Hanna och Harald men eftersom valparna var en dag för unga för att få komma in så tog Carina och jag en härlig promenad på stranden samt passade på att fika lite. Såååå underbart!
Sen blev det shopping i Visby!
Sen blev det en underbar kväll hemma hos Juhréns där hundarna sprang och lekte, vi badade i poolen och sen åt och drack vi gott till sena timmen. 
På söndagmorgon tog vi båten hem igen och stannade till i Nynäshamn där Hanna och Harlad tävlade klass 1 och sen styrde vi hem till Bollnäs igen. Vilken helg vi har haft, TACK till alla som har gjort den så bra!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela