tangfelt.blogg.se

Liten blir stor....

Publicerad 2015-08-25 22:30:00 i Allmänt,

Så var det även dags för barn nr 2 att flytta hemmifrån. Calle, Sofie och Wiola har hittat en lägenhet här i Bollnäs och nu när Calle har fått fast jobb så passade det ju bra att slå till. Så i söndags åkte vi ner till Ikea och shoppade loss och sen har vi burit och skruvat ihop möbler flera kvällar och natten som var sov de där för första gången. Det blir så fint och även om det är lite vemodigt att de inte ska bo hemma så får man vara glad att de bor nära så man kan hälsa på ofta ;) Närmaste grannar är Åsa och Berit så de har ju "extramammorna" på nära håll, he, he...., Berit är ju van att byta blöjor på Calle, fniss!
Så nu börjar ett nytt kapitel hemma hos oss bara Hampus, Pär och jag. Men som sagt vi har ju de andra guldklimparna nära inpå ändå. 
 
Veckan har annars rullat på som vanligt. Vi kör lite hårdkörning i sandtaget nu när det inte är några tävlingar på ett tag. Hampus och Jocke turas om att följa med dit då vi måste vara två. Fattar inte hur hundarna kan springa så lätt uppför dessa långa backar när en annan blir slut efter några meter.....
Gruppvibb;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela