tangfelt.blogg.se

Prisutdelningstider!

Publicerad 2015-02-25 13:51:57 i Allmänt,

Just denna tid är det ju ganksa lugnt på tävlingar men det är desto mer fart på alla årsmöten och prisutdelningar för 2014 års prestationer. Man blir både glad och stolt för alla fina priser våra duktiga vovvar vinner. 
 
Svenska Pudelklubben har alltid fina priser med diplom, presentkort etc. Gillar verkligen alla blomstercheckar man får därifrån, tror vi fick för ca 500 kr som jag ska åka och shoppa vårblommor för, gillas, gillas. Från Bollnäs BK blev det fina bucklor och choklad!
 
Jocke och Amiga blev årets agilitypudel i small i SPK och SPK norra, Hippi blev årets agilitypudel i medium i SPK och SPK norra och Elton kom 2:a, Elton kom även 2:a i årets lydnadspudeli SPK och 1:a årets lydnadspudel i SPK norra. Jocke och Amiga fick även uppskattning för sina framgångar med SM-silver i lag, EO-guld i hoppklass, NM-guld i lag, VM-silver ind i agilityklass, VM-brons i lag agilityklass och Dansk springchampion, uppskattning för detta fick han även från Bollnäs BK som hade årsmöte i söndags. Där vann de även årets agilityhund, jag och Elton vann årets lydnadshund och årets rallylydnadshund samt Toppen kom 3:a årets rallylydnadshund. Fick även pris för Hippi och Eltons hoppchampionat och Filur och Eltons agilitychampionat. Tack alla för allt!
 
Lite bilder från söndagens härliga promenad
 
Hann med ett härligt agilitypass i söndags också, en riktigt rolig kombination som Hippi, Elton och Toppen fick köra.
 
Ikväll blir det Nosework föredrag på klubben, rapport om det kommer sen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela