tangfelt.blogg.se

Fint

Publicerad 2013-01-31 17:20:00 i Allmänt,

Ibland är det bara så fint ute, kan komma på mig själv att jag bara stannar upp och säger högt för mig själv.. -Åh, vad fint..! Som här med månen, blå himmel och rosarött sken. Tror man måste stanna till ibland och verkligen njuta ett tag för att orka rusa vidare sen. 
 
 
I måndagskväll åkte jag på klubbens agilityträning i Hetsjö och det gick så himla bra!!! Dominus fick köra fyra pinnars slalom från båda hållen och det var full fart, han kampade både före och efter och gick verkligen igång. Han är så himla kul att köra när han är på det humöret. Han körde även en kombination med hopp, tunnlar och gungan och även det gick jättebra. Elton körde med hopp pinnarna på marken och gisses vad han öser på, full fart precis lika härligt tokig som Amiga! Åkte hem med ett leende på läpparna.
 
Resten av veckan har bara varit jobb, dag som kväll, dagar och kvällar bara susar förbi. Men ikväll ska jag ta mig tid att åka till Kilafors. Vi har dragit ihop ett gäng unghundar som ska träna agility för Liza, ska bli så himla kul! Elton är redo bara jag som ska äta lite först :)
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela