tangfelt.blogg.se

Grattis Hanna och Liam!

Publicerad 2015-10-27 20:05:57 i Allmänt,

I eftermiddags åkte jag med Hanna och Liam till Alfta där de gick sitt sista ökl viltspårsprov. Det gick jättebra och de lyckades få 1:a och HP och blev därmed SE VCH, grattis!!!! Men oj vad mörkt det blir fort, vi hann inte ens fota innan det blev mörkt, så kvalitén är inte den bästa men vad gör det när vi hade en champinjon med oss hem!
Efteråt firade vi med te och bulle ;)
 
Hann även med lite agilityträning idag på lunchen, oj, vad länge sedan det var. Luften gick lite ur efter VM och man var så där nöjd så man inte har haft nån ork och energi till att träna (borde kanske vara tvärt om eftersom man får så många nya idéer och insperation på ett VM). Men idag fick Toppen, Elton och Hippi köra en bana och det var tre laddade hundar. Även Ebbot har fått tre korta pass i hopp tunnel, tunnel hopp och hopp, hopp, (eller hopp och hopp, springa mellan hinderstöd) Först var han helt ointresserad men sen trilla poletten ner och han kunde samarbeta lite. Alltid roligt att börja med en ny liten individ. 
I helgen blev det både spår och uppletande, Toppen är verkligen superduktig på uppletande och det är en så himla bra aktivering. Korten blev superbra ;)
Ebbot fick testa blodspår för första gången och det gick ganska bra, lite lägre tempo och lite fundersam men han tuffade på rätt bra ändå tycker jag. Ska försöka lägga några fler blodspår nu i höst så kan man ta tag i det till våren igen sen. Syrran Turid är en riktig naturbegåvning, alltså hon är så otroligt duktig i spåret, en riktig liten arbetsmyra :)
På lördgen åkte även Carina, Hanna och jag till Växbo Lanthandel och tittade på fina saker, fikade och åt glass. Sååå himla mysigt. Fick bla med mig en fin burk hem.
och på söndagen åkte Hampus, Carina och jag till Majas Café och tittade på ännu fler fina saker och lite följde allt med hem därifrån också. Mysigt att hinna med lite på hemmaplan för en gångs skull. 
 
Ganska skönt att gå på vattengympan i måndags efter allt fikande i helgen ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela