tangfelt.blogg.se

Banträning!

Publicerad 2016-10-23 21:56:53 i Allmänt,

Inte många knop den här helgen inte. Det har varit riktigt tråkväder med både regn och mörker, alltså det har inte ens blivit riktigt ljust mitt på dagen :( I lördags blev det skogspromenad och på eftermiddagen simning för Ebbot, Hippi och Elton, annars bara slappa i soffan med att titta igen lite TV-program, fixa lite med fotoböcker etc. och vips var kl 20.00 och världens bästa program började "Så mycket bättre" och jag blev inte besviken den här gången heller, sååå bra!!!
 
Idag började Pär och jag med en sväng till Växbo där det blev både promenad, backträning och löpning. Nöjda hundar hade vi med oss hem. Kl. 12 kom Carina, Åsa och Ann hit och vi tränade två klass 1 banor, en hopp och en agility som Jocke hade ritat. Ebbot fick köra och det gick riktigt bra. Saknas lite tryck men slalom satte han alla gånger vilket var jättekul! Sen blev det lite handling och sen soffläge igen.... Ja, fixade återigen med lite fotoböcker då jag ligger sjukt långt efter med det.....
 
Här är banorna från idag, riktigt roliga. Jag kommer ju aldrig att få tävla när Jocke dömer men träna på dom kan jag ju... ;)
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela