tangfelt.blogg.se

KM, Biskvier och Svamp!

Publicerad 2013-09-30 15:15:00 i Allmänt,

Igår söndag var det dags för klubbens KM i agility, jättetrevligt på alla sätt och vis. Hampus snodde alla hundar (eller Filur och Elton) utom Dominus för han vill inte springa med någon annan..., skönt det så jag i alla fall får springa med en hund själv.
 
Elton gick faktiskt riktigt bra med Hampus fast de aldrig ens har tränat ihop. Det var himla kul att se att kontaktfälten satt som en smäck i första agilityloppet fast Hampus bara sprang på. Det blev nåt fel i varje lopp och de slutade på en 4:e plats totalt.
Dominus var på strålande humör och var för honom riktigt snabb. Han satte tre nollade lopp och i sista hopploppet diskade vi oss då han hoppade över en pinne i slalom men jag bara fortsatte och som vanligt var han bäst (förutom disken) i det loppet, riktigt bra fart. Men man räknar ju det bästa agility och det bästa hopploppet så vi kom på en 2:a plats efter Sara och Bonzo.
 
Det ska vara en ljus hund i medium i år ;)
 
 
Filur gick kanon med Hampus men tyvärr disk precis på slutet i båda hopploppen så då fick de ju inget resultat. Men riktigt bra lopp:)
 
 
Filur och Hampus var även med i Barn KM och där gick de som på räls men naturligtvis är alla vinnare i Barn KM. Så himla kul att se alla unga!
 
 
Efter lite skogspromenader och jobb så blev det bakning av biskvier som Hampus hade fått för sig att göra. De blev inte speciellt snygga men otroligt goda:). Sen blev det rensning av svamp. Sara hade med sig två stora påsar med svamp till mig och det är ju sååå underbart. Så nu är frysen full och det hamnade även lite trattisar i söndagsmiddagen;)
 

Ikväll blir det agilityträning, roligt, roligt!
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela