tangfelt.blogg.se

Zaragoza, Spanien!

Publicerad 2016-09-30 21:32:00 i Allmänt,

Det hände ju lite mer än själva tävlandet också i Zaragoza, även om den mesta tiden tillbringades i arenan. På tisdagen flög Pär, jag och Hippi tillsammans med Patrik, Lisa, Robin, Aya och Yenna från Arlanda till Barcelona. Allt gick bra och hundarna var som vanligt superduktiga.
I Barcelona mötte vi upp Nisse och sen åkte vi bil till Zaragoza och hotellet. Det var sent när vi kom fram så då blev det middag på hotellet och sen sängen. 
På onsdagen hade vi en fri dag. Vi var ett helg gäng som gjorde stan och tittade på allt fint, åt tapas m.m Solen sken och vi hade det jättebra. 
Vi hann även med en sväng till arenan och till Primark innan vi på kvällen gick ner på stan och åt middag tillsammans. 
 
Torsdagen inleddes med veterinärbesiktning, träning och invigning och sen var tävlingen igång med largelagen.
På kvällen blev det gemensam middag igen och jag testade sushi för första gången i mitt liv och trot eller ej, men jag gillade det :)
Fredag var det tävlingar hela dagen och på kvällen åt vi på ytterligare ett gott ställe, enda kruxet var att Sandra, Patrik och Robin typ fick vänta 1 timme på sina hamburgare...., men vi andra fick maten direkt och kunde mätta sitta och titta på när de åt ;) Jag åt en jättegod sallad med varma stora räkor på...mums...
På lördagen var det ju tävlingar igen och eftersom mediumlagen gick ut sist och vi firade ganska länge så blev det sent och vi åt på ett ställe precis bredvid hotellet där vi kunde fira silvret lite tillsammans. Jenny, Nisse och Åsa höll så fina tal och vi skrattade och grät om vartannat. TACK!
 
Söndagen var ju finaldag och prisutdelning och vi blev i hallen hela långa dagen. På kvällen var det gemensam middag med hela landslaget och supportrar. Vi åt på en tapasrestaurang och efteråt satt vi på hotellet och pratade och skrattade läääääänge. 
 
Måndagen var hemresans dag. Vårt plan gick inte förens 20.10 på kvällen och det var även lite försenat så kl. 03.30 kom vi hem till Bollnäs. Man var lagom mör när man började jobba kl. 07.00 men allt går och vips var man inne i vardagen igen. 
 
På tisdagmorgon hämtade jag även hem alla våra andra hundar som hade varit hos Mia på pensionat, TACK!!! Oj, vad man längtar efter busarna när man är borta. Det är väldigt skönt att ha flocken samlad igen. 
 
Hippi tyckte även det var härligt att få springa lös i skogen igen. Koppelpromenader och kissa på samma gräsplätt som miljoner andra var inte riktigt hennes grej....
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela