tangfelt.blogg.se

Hula Hopp!!!!

Publicerad 2016-07-26 10:18:27 i Allmänt,

Sen var det dags för Hula Hopp, fyra dagars härlig agility i 30 graders värme på Kungälvs BK. Både jag och hundarna fick kämpa på i värmen och jag tror Hippi klarade det bäst och sen kom jag och Elton på delad sista plats ;). Men tävlingarna var ett toppenarrangemang på alla sätt och vis, helt suveränt!!!! Stort TACK till alla som rodde detta stora arrangemang i land, såååå fantastiskt bra!!! Håller alla tummar jag har att vi får besöka västkusten och Hula Hopp även nästa år!
 
Resultaten var blandade, jag hade lite hjärnsläpp då och då i värmen men några riktigt fina lopp fick vi till och vi kunde konkurrera med de nästan 160 mediumhundarna i klassen.
 
På torsdagen nollade Hippi båda sina och kom 8:a i ag och 6:a i hoppen. 
På dagen var Pär, Hampus, Niklas, Jesper och Josefine till Göteborg på Universeum och åkte även över till Öckerö. Calle var med på tävlingen hela dagen och var perfekt hundhållare ;)
På fredagen åkte samma gäng ut på Koön, Marstrand och badade och hade det bra. 
På tävlingen höll Hippi ställningarna genom att VINNA hoppklassen!!!!, bästa lilla pudel!! Eftersom prisutdelningarna var på kvällen så fick Jocke hoppa in som stand in ;)
Efter tävlingarna fick hundarna ett välförtjänt bad, till och med Elton simmade och då är det varmt. 
På kvällen var det vår tur att åka över till Koön, Marstrand och äta en god middag vid vattnet, sååå mysigt! Även Hampus hängde med fast han hade varit där hela dagen. 
På lördagen fick vi inga resultat alls att skryta med, värmeslag allihopa tror jag, eller så var det för att Calle inte var med utan de var i Göteborg och shoppade på dagen. Efter tävlingarna åkte vi till husvagnen och åt fich and chips....
... för att sedan åka tillbaka till tävlingarna där det på kvällen var HULA HOPP FINAL!!! Hippi hade kvalat in som 5:e bästa mediumhund av 18 st och finalen avgjordes först i ett hopplopp och där fick sen den 10 bästa gå vidare till ett agilitylopp. Resultaten slogs ihop och vinnaren vann 10.000 kr!!!! Hippi gör två superlopp och ligger 3:a efter hopploppet och går sen in och sätter ett jättefint agilitylopp och kommer totalt 2:a!!! vilken tjej!!! och såååå nära 10.000 kr....., men nära skjuter ingen hare.... Stort grattis till Dorota och Batman som tog hem segern. Gisses vad kul det var att springa final med allt stöd och hejarrop runt banorna, riktigt häftigt och bra uppladdning inför EO! Tack alla som hejade på oss!!!
 
Sista tävlingsdagen är det Eltons tur att glänsa lite. Han nollar båda loppen och kommer 2:a i agilityn och 11:a i hoppen...., han kan bara han vill (men Elton var verkligen påverkad av värmen och sprang inte alls lika fort som han kan), men så sista dagen drämde han alltså till med en topp placering. Hippi nollade hoppen och kom 7:a. Efter tävlingarna åkte jag, Hippi, Ebbot och Potter med Åsa hem medans de andra stannade kvar och semestrade nån dag till. Igår var det lite fix här hemma med blommor och huset samt schamponering av hundar (allt saltvatten måste ju bort). Potter fick även sommarfrilla, haha, han blev så olik sig, men skönt i denna värme!
I eftermiddag drar Hippi och jag ner till Patrik och Lisa för att sen tidigt imorgonbitti flyga till Frankrike och tillbringa några dagar med detta härliga gäng på EO, måste packa lite bara....
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela