tangfelt.blogg.se

Utomhusträning i december!!!

Publicerad 2013-12-27 15:21:39 i Allmänt,

Alltså den 26:e december och vi tränar agility ute, hemma på en grön gräsmatta, solen skiner och det känns som våren är här...., underligt men helt underbart!
 
 
Wiola, Wiola, Wiola....., att det ska vara så roligt att gräva ute på åkert....., suck!
 
 
Fina Nova, Hampus och Filur <3
 
 

Här är julklappsspelet som spelas hemma hos oss just nu, riktigt roligt och klurigt spel som gillas här hemma!
 

God fortsättning på er alla!

Julen!

Publicerad 2013-12-27 15:04:37 i Allmänt,

Alltså vilka dagar vi har haft, julen är allt bra underbar och speciellt när man får rå om alla tre barnen i flera, flera dagar det är stor lycka för mig det. Och än är det inte slut, Hanna kommer på söndag och sen är de kvar till på fredag.
 
Dagarna har förutom jobb bestått av skogspromenader, agilityträningar, fysträning för hundarna, mat, bio, TV, sällskapsspel, puzzel m.m, m.m.
 
I lördags och söndags hyrde vi Hertsjö Ridhus och jag, Jocke, Åsa och Carina tränade flitigt på olika kombinationer. Jocke prövade att köra både Toppen, Elton och Hippi och det är väldigt nyttigt att se sina hundar med någon annan. Toppen insåg jag att han kan ju faktiskt både svänga och 12-pinnars slalom utan bågar, det börjar liksom lossna nu för klumpedunsen. En liten film på Toppen blev det från Hertsjö.
 
http://www.youtube.com/watch?v=LB_LGPGj5-w
 
Jocke och pudelligan...
 
 
På måndagen blev det Hertsjö igen då det var klubbträning och Tina hade gjort en agilitybana som jag och Toppen och Jocke och Elton körde. Decibel fick även träna lite tunnlar efteråt. Jätterolig bana och nyttigt med en frestande tunnelingång under balansen...
 
På kvällen blev det julpyssel..., Jocke bakade bullar, Kompan skötte disken, Calle och Sofie klädde julgranen, vi andra pysslade på lite med både städning och julskinka och sen blev det uppesittarkväll med Bingo Lotto men ingen vinst till oss denna gång..
 
 
Julstrumporna på plats..., spelar liksom ingen roll hur gamla barnen blir så är julstrumporna typ det viktigaste...:)
 
 
På julaftonen så blev det efter frukost och hundpromenader två timmars agilityträning i Kilafors Hundhall. Det var liksom hundarnas julklapp från oss och den var väldigt uppskattad. Mellan 10-12 tränade vi och alla utom Hampus var med för han skulle med farfar till kyrkan och titta på julkrubban. Carina och Sickan kom också och innan oss hade Annika och Helena tränat så vi var inte ensamma om att vara knäppa ;) Till och med Pär, Calle och Sofie tränade så det var vi ju bara tvungna att filma, man vet ju inte när det händer nästa gång...
 
 
Vi avslutade med lite julfika och sen åkte vi hem och fortsatte firandet hos svärföräldrarna. Pär var även iväg på kvällen och tomtade för Brickmans:) En jättemysig julafton hade vi.
 
Mina fina....<3
 
 
Jultomten kom även till oss ;)
 

Avslutar med en fin bild på hela vårt, Jocke och Hannas gäng (bara Liam och Didrik som saknas)
 

KÖRKORT!!!!!

Publicerad 2013-12-18 19:30:12 i Allmänt,

Wiiii, idag tog Calle körkort, GRATTIS!!!!!!!
Han körde upp kl. 14 idag och Hampus, Jocke och jag åkte upp på hundklubben och gick med hundar samt vankade av och an i väntan på att han skulle ringa. Gisses vad nervöst det är att vänta. Men så kom telefonsamtalet och en glad Calle berättade att det hade gått jättebra. Åh vad kul!!!!!
 
Så här glada blev vi....
 
 
I måndags tränade Elton och Dominus i Hertsjö. En kombination med bakombyten som jag ville träna då Elton inte riktigt har fattat det där. Men det gick jättebra åt båda hållen så det var en bra övning för oss.
 
 
Sen hade Tina byggt en övning med staket, slalom, hopp, tunnlar och gunga. Vi hade först problem med staketet men när jag lät bli att prata så gick det jättebra. Tur man har ögon på sidan om som ser vad man gör för fel. Slalomen satt jättebra och det känns som Elton börjar fatta det där nu.
 
I går tisdag åkte Jocke, Hampus och jag till Kilafors och tränade. Vi byggde upp övningen från Lovisa kursen och körde typ alla hundar. Vi avslutade med att Decibel fick träna lite. Hon har bara sprungit igenom tunnlar tidigare men fattade snabbt att man ska springa igenom hinderstöden också. Hon tyckte det var jättekul och ville inte gå hem..., söte. Blev även en liten film då vi var tvungna att visa Hanna hur duktig hon var. Hon är även otroligt lik Takida i både utseende och röst ;)
 
 
 
Nu när Jocke är hemma har vi bokat in träningar i både Hertsjö och Kilafors, bäst att passa på när man har proffshjälp ;) Efter jul kommer även Hanna upp så då blir det också träningar, kul, kul!
 
Är även lite stolt över mig själv för jag har nämligen raderat facebookappen i telefonen. Kände att jag är allt för beroende av detta facebooktittande. tittar i tid och otid fast jag absolut inte behöver. Känns som att det är så mycket onödig tid som går åt till det där och när Hippis uppfödare skrev att hon hade tagit bort den så kände jag bara att ja självklart, det ska jag också göra. Riktigt skönt kan jag lova, det räcker att kolla nån gång på kvällen liksom. Så vill ni ha snabba svar av mig så får ni sms:a eller ringa helt enkelt :)
 
Nu ska jag jäsa efter planksteken som vi firade Calle med här hemma. Inte varje onsdag man fixar plankstek och efterrätt precis men gott var det och än en gång GRATTIS CALLE!!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela