tangfelt.blogg.se

Banträning!

Publicerad 2016-10-23 21:56:53 i Allmänt,

Inte många knop den här helgen inte. Det har varit riktigt tråkväder med både regn och mörker, alltså det har inte ens blivit riktigt ljust mitt på dagen :( I lördags blev det skogspromenad och på eftermiddagen simning för Ebbot, Hippi och Elton, annars bara slappa i soffan med att titta igen lite TV-program, fixa lite med fotoböcker etc. och vips var kl 20.00 och världens bästa program började "Så mycket bättre" och jag blev inte besviken den här gången heller, sååå bra!!!
 
Idag började Pär och jag med en sväng till Växbo där det blev både promenad, backträning och löpning. Nöjda hundar hade vi med oss hem. Kl. 12 kom Carina, Åsa och Ann hit och vi tränade två klass 1 banor, en hopp och en agility som Jocke hade ritat. Ebbot fick köra och det gick riktigt bra. Saknas lite tryck men slalom satte han alla gånger vilket var jättekul! Sen blev det lite handling och sen soffläge igen.... Ja, fixade återigen med lite fotoböcker då jag ligger sjukt långt efter med det.....
 
Här är banorna från idag, riktigt roliga. Jag kommer ju aldrig att få tävla när Jocke dömer men träna på dom kan jag ju... ;)
 

Sträckläsning!

Publicerad 2016-10-22 13:04:33 i Allmänt,

Tre nya böcker inhandlade, började med Carolina Klüft som jag sträckläste. Jag kan verkligen varmt rekommendera den, superbra och allt är ju superlätt..., eller...?
 

Ralph <3

Publicerad 2016-10-22 12:37:54 i Allmänt,

Calle och jag har gjort en snabbvisit på Gotland. Calle och Wiola ska få tillökning, en liten Ralph ska förgylla deras dagar och nu fick vi ÄNTLIGEN träffa honom. Han är 5 v och nu återstår det 3 låååånga veckor av väntan för Calle. Han var precis så söt och mysig som vi trodde, ja även syrrorna var helt fantastiska. Tack Gunilla och Agne för er gästfrihet och supergod middag. Bilder var inte det lättaste att ta, typ alla blev suddiga men några ser man vad det är i alla fall så håll till godo, här kommer han
Sobelkustens Easy To Love "Ralph" och hans syrror <3
Vi han även med lite strand, raukar, Visby och god mat. Jag har sagt det förut och säger det igen, jag älsksar verkligen Gotland. Vi hade mulet väder hela tiden men luften, ljuset, havet... mmmmm obeskrivligt.
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela