tangfelt.blogg.se

Veckan som gått!

Publicerad 2016-01-30 15:31:59 i Allmänt,

Tjo, vad fort denna vecka gick. Dagar och kvällar går liksom i varandra och vips var det helg liksom. 
 
I onsdags fick Hippi gå kurs för Jocke och trots att hon är skendräktig och jättekonstig skärper hon till sig när det är träning även om inte den där riktiga farten finns så är det ändå helt okej...., jag menar matten ska ju hänga med också ;) En liten film på övningen.
https://www.youtube.com/watch?v=ZYqBcqkmw0A
 
I torsdags tränade Carina och jag lite innan min nybörjarkurs i agility. Så nyttigt med de där små träningarna och nyttigt för Ebbot med lite ny störningsträning. 
 
I fredags var vi på Eddys begravning. Det var så fint, så fint och tårarna rann mest hela tiden. Tänk att det ska vara så svårt att ta farväl. Det var Eddys familj och Pär och jag som var där och trots att många tårar rann så fick vi oss också en hel del skratt när vi efteråt fikade och pratade gamla tokigheter;) Tack Eddy för alla fina minnen <3
 
På kvällen var vi hundvakt åt gänget då Jocke jobbade, Hanna var på after work och Calle skulle till Ö-vik. Fredagsmyyyys på hög nivå ;)
 
Imorse drog Hanna med mig till sporthallen på ett Functional Core pass, sååå välbehövligt men jobbigt! Men det är konstigt det där med träning. Fast det är jobbigt så får man ändå mer energi av det efteråt. Jag har redan bokat in två pass nästa vecka, vattengympa och Core...., kommer väl inte kunna röra mig sen. 
 
Hampus och jag tog oss en promenad runt Vik. Hundarna älskar verkligen att springa och busa med Hampus. När vi är ute på åkern så kommer Hanna och deras gäng så då fick vi sällskap resten av promenaden, så mysigt!
 
Nu ska här göras en matlista för nästa vecka och sen ikväll ska vi hem till Jocke och Hanna och äta tacos och se på Thailandsbilder!!! Imorgon bär det av till Väsby för agilitytävling. Länge sen sist nu och efter morgondagen så är det ytterligare 10 veckor till nästa tävling så det är bäst att njuta imorogn ;)

Wiiiiiiii!!!!

Publicerad 2016-01-26 12:33:39 i Allmänt,

Både båt och boende är bokat till GOTLAND i sommar!!!!! Som jag längtar till denna underbara Ö!!!
 

Firande och träningar!

Publicerad 2016-01-25 16:55:59 i Allmänt,

Förra veckan fick jag till tre riktigt bra agilitypass. I måndags tränade jag denna + lätt Ebbot övning innan valpkursen
och i torsdags innan nybörjarkursen i agility tränade jag lätta frammåtsändande övningar med Ebbot och lite slalom samt körde samma övningar med Elton och Hippi och gisses vad det gick. Toppen fick även ett pass rallylydnad. I lördags var vi ett gäng som tränade denna kombination i Hertsjö. Hippi och Elton fick köra av mina. Vi byggde även upp en slalomkombination liknade den ovan. 
 
I tisdags firade vi svärmor som fyllde 70 år på Orbaden. Vi åt så otroligt gott och hade en supertrevlig kväll. Vi saknade Jocke och Hanna bara. Grattis igen Margareta!
 
Och i söndags var Åsa och jag på lunch hemma hos Carina och sen på kvällen firade vi Calle som fyller 21 år idag (min lilla bebis;)
 
Emellan allt tränande och firande så har det varit vanligt jobb, många promenader och allt det där vanliga man gör, som att måla tex...., haha, två helger till sen ska vi nog se ett slut på allt månade;) Solen har varit framme flera dagar och det är så otroligt vackert!
 
Ikväll är det valpkurs igen, på onsdag går Hippi och jag kurs för Jocke och på torsdag är det nyb. agilitykurs. Men det bästa av allt denna vecka är att Jocke och Hanna kommer hem från Thailand imorgon...., som vi längtat!!!
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela