tangfelt.blogg.se

Pallplats på EO!!

Publicerad 2013-07-29 21:56:29 i Allmänt,

I lördags hade vi en underbar dag på Fårö på Gotland och mot dagens slut ringer Hanna och berättar att Jocke och Amiga har kommit 2:a i hoppklassen på EO i Belgien, tänk att våran lilla skruttpudel och lilla skruttunge än en gång hänger med i världseliten, såååå himla glad för deras skull!! Efteråt får jag även sms från gulliga Eva-Britt som ser till att heja på plats nere i Belgien. I den stunden önskade jag att jag kunde knäppa med fingrarna och vips vara på plats och fira med alla! De kvalade även till söndagens final men tyvärr blev det disk där men som vanligt satsade de för fullt och hon gjorde ett superlopp förutom att hon tog ett hinder från fel håll, marginalerna är små...., om inte om..... Men vad sjutton, en andra plats i den konkurrensen lever de nog länge på! Det kom till och med fram folk från Sydafrika och ville ha en Amiga, de fick namn på kenneln och det byttes tröjor. Häftigt med denna stora underbara agilityfamilj!!!
 
 

GOTLAND!!!

Publicerad 2013-07-29 21:38:42 i Allmänt,

Semestern är slut men vi har haft en helt UNDERBAR vecka på Gotland, alltså jag bara ÄLSKAR denna Ö!!! Vinner jag massor med pengar så står ett hus vid havet på Gotland (helst Fårö) högt upp på önskelistan, alltså jag vill bli så där äckligt rik så jag kan köpa mitt drömställe, vara där hela somrarna och bara ha det så där jätte, jätte bra! Det var jag, Pär, Hampus, Wiola och Dominus som var där tillsammans med min storebror med familj, eller Kristofer var inte med men Rikard, Vilma, Astrid, Mia och Masse. Calle var hemma med tre hundar och Jocke var ju nere i Belgien på EO med Amiga och Filur.
 
Vi har haft toppenväder hela veckan och varit på massa underbara ställen, raukar, vattenland, sommarland, längst ner på ön, längst upp på ön, Fårö, drejat..., ja listan kan göras lång. Men aldrig stressat utan bara hittat ett mysigt ställe och njutit. Åh, längtar redan tillbaka. Har knäppt massor med kort och redan beställt en stor, tjock fotobok som med all säkerhet kommer att bli välbläddrad under mindre somriga dagar, härligt med minnen.
 

På måndagkvällen så var det en liten, liten off. agilitytävling i Klintehamn som vi hade anmält till. Det var bara small och medium och tävlingen började först vid 17-tiden. Hampus och Wiola tävlade klass 3 small och jag och Dominus klass 3 medium. Det började med agilityklassen och vi nollade på hinder båda två och gisses vad förvånade och glada vi blev när Hampus och Wiola vann small och fick sm-pinne och jag och Dominus vann medium med sm-pinne. Kommer kanske inte hända igen men vi passade på att fira!
 
 
Alla barn har varit så där härligt sommarglada och jag bara njuter av att se dem njuta! Ja, alla vuxna har också varit sommarglada så det så!
 

På onsdagskvällen gick jag och Hampus på Diggiloo som hade sin fantastiska show på Kneippbyn där vi bodde. Alltså vilken kväll!!, solen sken, vi satt i en sluttning och tittade ner på scenen och havet och solnedgången var i bakgrunden, och alla artister var ju så fantastiskt bra. Mojje började spela vid 17.45 och sen slutade det vid 23-tiden och det kändes som max 2 timmar, en helt perfekt kväll!!
 
 
Skulle kunna skriva hur mycket som helst om denna vecka men ni fattar nog att det har varit toppen!!
 

EO

Publicerad 2013-07-18 12:06:27 i Allmänt,

Idag tar Jocke, Amiga och Filur tåget ner till Falkenberg och nästa vecka börjar resan ner till Belgien och EO. Nu ska hundarna bara få vila efter ganska hård träning så att de förhoppningsvis är pigga och frächa i kropparna och kan göra fina lopp där nere. Eftersom VM går i Sydafrika i år och inte så många nationer kommer att åka dit kommer nog EO i år att bli lite mer som ett VM, många duktiga ekipage är anmälda och jag är helt säker på att de kommer att få en fantastisk vecka där nere. HEJA SVERIGE!!!!
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela