tangfelt.blogg.se

Jouni kurs!!!

Publicerad 2014-02-28 21:58:05 i Allmänt,

Idag har Carina, Tina och jag varit i Stockholm på kurs för Jouni och det var såååå himla kul!!!!
 
Jag körde med Toppen och kursen var ju för ostartade hundar och klass 1. Ja, som ni ser själva så var ju inte övningarna klass 1 precis men alla hundar var sååå duktiga och Jouni visar så enkelt och tydligt. Toppen är ju som en hel ångvält som ska svänga runt sin stora kropp men han är duktig. Det är många svängar vi måste träna så han förstår och kan vara tajtare så det ska vi fortsätta och nöta på här hemma och framförallt måste jag lära mig att visa rätt ;) Wiii vad jag längtar till april när min lilla kluns ska få debutera.
 
Här kommer en liten film från dagen.
 
http://www.youtube.com/watch?v=amCvOaGN76M
 
Nöjda och glada tog vi en sväng på Ikea innan vi åkte hem till Bollnäs igen. Tack Carina och Tina för en superdag!

Filur och gammelfarmor ;)

Publicerad 2014-02-25 20:35:16 i Allmänt,

Alltså Filur är som ett litet barn. Ni vet barn som går på simskola och som älskar att hoppa i vattnet och snällt gör som fröken säger, men samtidigt bara längtar tills lektionen är slut och man den sista tiden får ha fri lek i vattnet. Sån är Filur, han gör glatt sitt pass och simmar så fint sina åttor, cirklar etc. men det bästa är ändå när jag släpper på ordningen och han får leka fritt. Tror han skulle kunna ligga i en hel dag och jaga sina bubblor. Men som för barnen på simskolan så är det begränsad tid ;)
 
http://www.youtube.com/watch?v=dTTNSeDdXvc
 
I söndags på Hannas födelsedag så blev Liam pappa och jag typ gammel, gammelfarmor eller nåt ;) Alltså när valparna föds på Hannas födelsedag så är det väl menat att Hanna bara måste ha en valpis :) Tre hanar blev det, två trefärgade och en sobel med svart huvud, hur häftigt är inte det ?? Så himla söta. Har redan fått filmer på de små liven så även jag kan få följa deras frammarsch :)
 
 
I helgen åkte vi skidor för fullt och i måndags morse när man vaknade var typ all snö borta. På söndagen var min agilityplan helt snötäckt, på måndagmorgon såg den ut så här
 
 
och på måndageftermiddag var den helt snöfri. Nu är det bara att hoppas att det håller sig, torkar upp lite och vips så kanske man kan träna ute i helgen!!!
 
 

Längddag!

Publicerad 2014-02-24 09:00:55 i Allmänt,

Solen lös med sin frånvaro men vi hade ändå en härlig åktur på längden i Acktjärbo i söndags! Hippi kommer att bli en grym draghund nästa år när hon har växt på sig lite för det lös om hele henne när hon fick pröva dra ett tag idag. Spelade ingen roll om hon låg först eller sist hon tog sin uppgift på största allvar och drog på hur som. Man ska inte underskatta små hundars dragkapacitet inte ;) Filur fick dra ett tag men sen fick han vara lös och springa mellan oss på det 4 km långa hundspåret. Pär Calle och Sofie åkte ifrån Hampus och mig och gisses vad Filur fick ligga i. Det blev många, många km för honom, så det var en trött och nöjd vovve. Lite bilder från dagen.
 
 
Å han som var tvungen att åka skidor även på parkeringen ;)
 

Fullspäckad vecka igen, bara att sätta fart!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela