tangfelt.blogg.se

Sista dagen!

Publicerad 2016-06-29 23:05:00 i Allmänt,

Så kom den då sista dagen här på Gotland. Imorgon bitti drar vi vidare mot Växsjö och SM. Pär, jag och hundarna tog morgonpromenaden på Hällarna och sen nere på stranden, HELT UNDERBART!!!
Sen blev det bad och bus på vattenland, så himla kul, man blir verkligen som ett barn på nytt!!!
Hundarna var superduktiga och låg bara och tittade på. Hippi var dock liite sugen på att vara med och bada ;) Älskar att hundarna får vara med överallt på Kneippbyn.
På kvällen åkte vi till Lärbro och åt pizza med Tobbe och Camilla och sen fika hemma hos dom, tack för trevligt sällskap :)
En väldigt bra sista dag. Nu blir det sova för att åka 7.15 färgan till Oskarshamn imorgonbitti. Saknar redan Gotland fast jag inte ens har åkt härifrån än.
 

Kennelträff med Ebbot!

Publicerad 2016-06-29 22:45:26 i Allmänt,

På tisdagen sa vi hejdå till Carina och Lea som skulle åka hem senare på dagen. Själva åkte vi till Klintehamn eller närmare bestämt Mulde för Sobelkustens kennelträff. Vi började med fika, gotlandsbulle med pålägg. Sen åkte några på vallning och min grupp åkte ut  i skogen för viltspår. En farbror som hette Ingvar hade lagt 10 spår så det var bara att sätta igång en och en. Ebbot har ju inte spårat på år och dar och absolut inte så långt spår men det gick ganska bra. Han var lite misstänksam på Ingvar men hade ändå koll på spåret. Men sen hände något som jag aldrig har varit med om och hoppas att jag aldrig kommer att få uppleva igen. När Ebbot kommer fram till slutet så ser jag skånken men Ebbot är lite till höger om den och kommer först fram till snöret liksom. Jag står still så han själv ska få hitta skånken men då ser jag att skånken rör sig åt vänster...., jag fattar inte riktigt först för om Ebbot skulle dragit i snöret så borde den ju rört sig åt andra hållet, då ser jag den, en HUGGORM!!!!! Jag rycker upp Ebbot i famnen och säger till Ingvar att det är orm.... Han går fram till ormen och då har den svalt halva rådjursskånken (ja, det var en stor orm....) Ingvar är cool och ställer sig på ormsvansen och drar sen ut skånken vilket inte var det lättaste...., skånken är full av ormslem och jag kan bara säga så att Ebbot fick vara utan skånk... Gissa om jag såg ormar överallt sen.... Fascinerande men samtidigt väldigt äckligt!
Sen blev det lunch och efter det dags för kennelmästerskapet i agility. Ebbot är ju för ung för att vara med men jag var tidtagare. Efteråt var det ett tunnelrace och där fick vi vara med. Ebbots första tävling och han var jätteduktig och kom faktiskt 2:a, det roliga var att kullbrorsan Winston vann och kullbrorsan Bonus var 3:a så bara en pall full av brorsor och jag är helt säker på att Turid också var med allra högst upp på denna prispall <3
Sen blev det middag med helstekt lamm. Pär hjälpte till hela dagen med förberedelserna för maten och roligast var väl ändå att han gjorde sallad...., hihi, han fick säkert utslag ;)
Sen blev det prisutdelningar och så kom vi till överaskningen som vi i hemlighet hade fixat till Gunilla och Agne, ett släktträd med hela deras uppfödning. Gissa om de blev glada!
Kvällen fortsatte med saffranspankaka, sång och dans tills sena timmen. En jätte, jätte trevlig dag och kväll, TACK!
Vi tog även ett fint gruppfoto av alla Sobelkustare som var med
Lena var även snäll och klippte Potter och oj vad ljus och stor han blev på en gång. Tack snälla Lena!
En till underbar dag på Gotland var slut.
 

Visby!

Publicerad 2016-06-29 15:21:29 i Allmänt,

Började dagen med promenader och att passa Jocke och Hannas hundar medans Hanna röntgade sin fot inne i Visby.
Sen hade vi en heldag i Visby med shopping, god mat och glass!
På kvällen kom även Jocke och Hanna och vi grillade med havsutsikt och solnedgång, sååå mysigt!
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela