tangfelt.blogg.se

Härlig sommardag!

Publicerad 2013-05-25 22:25:03 i Allmänt,

Pär är nere i Smedjebacken och dömer landslagsuttagningen i agility. Jocke och Amiga tävlar och efter första dagen ligger de på en totalt 5:e plats, hejja, hejja!!
 
Själv började jag dagen med en skogspromenad samt la två viltspår. Sen åkte jag till klubben och hade rallylydnadskurs.
 
 
Efter kursen blev det en promenad till och sen fick Elton och Toppen gå sina spår. De var lite yviga båda två men spåren hade bara legat i ca 3 timmar och det blåste en del så måste nog låta det ligga längre nästa gång. Men de spårade ändå bra och kom till sluten.
 
Nöjda killar efter spåren...
 
 
Toppen ville helst ta med sig skånken in i bilen....
 
 
Sen blev det en riktig slappardag, ja lite städning och gräsklippning men mesta tiden spenderades vid poolen, härliga sommardag!!!
 
 

Cirkus!

Publicerad 2013-05-25 21:49:40 i Allmänt,

I tisdags var jag och Hampus, en kompis till Hampus och Tina, Jesper och Josefine på cirkus. Riktigt bra var den faktiskt och jag var mest impad av kattnumret. Ca 5 katter som hade en fantastisk show...., oj vad mycket dom kunde. Tror inte folk fattar riktigt vad katterna egentligen gör, så duktiga.
 

Skogen!

Publicerad 2013-05-25 21:43:38 i Allmänt,

Fick med mig Hampus ut i skogen en dag efter skolan så Ozelotte fick träna lite sök. Oj, vad hon tycker det är kul och oj vad hon älskar Hampus. Hampus brukar sitta kvar i bilen medans jag går in till Eddy och hämtar Ozelotte. Och när vi kommer ut och Hampus öppnar bildörren så blir Ozan alldeles tokig, hon piper och tjuter och slänger sig på Hampus och pussar och pussar, så himla gulliga! 
 
 
Ganska söta vi med....
 
 
Å den här skitgrodan fick sig ett bad....
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela