tangfelt.blogg.se

Drillad av Juha!

Publicerad 2016-05-25 16:52:00 i Allmänt,

I fredags åkte Pär, Hampus och jag ner till Stockholm (Väsby) och Stockholms Hundsportcentrum. Vi hade husvagnen med oss så vi bodde precis utanför hallen, perfekt!
 
På lördagen åkte Pär och Hampus till min bror med familj och de hade en mysig dag på sjön och åkte bla till Mariefred och Rastaholm. Såg inte skymten av dem förens ca 23-tiden på lördagkväll så de hade haft jättekul :)
 
Själv gick jag och Hippi kurs för Juha Orenius och springa var bara förnamnet på vad vi fick göra.... En jättebra kurs med många bra tips. Det stora hela som jag måste bli bättre på är att orka långa banor med en bra attityd hela banan. På lördagen körde vi en 30 hindersbana (hoppklass) och man körde den ca 7 gånger efter varandra så benen bar inte till slut. På söndagen var det också en så lång agilitybana på typ 30-32 hinder och även där sprang man så man till slut stupade. Hippi har gått riktigt bra och som Juha sa - du har en riktigt duktig hund som kan många saker, ska hon göra fel så är det du som är riktigt, riktigt dålig.....,! Ha, ha, ja så sant så sant ;) På lördagkvällen var vi några som åt en mysig middag tillsammans. Ett stort TACK till Heidi som fixade allt så bra, vi kommer gärna tillbaka! 
Även Elton, Toppen och Ebbot var med och minglade lite hela helgen, Ebbot fick även testa lite hopp, tunnlar, gunga och balans i pauserna. Alltid bra att testa nya hinder. 
På söndagen efter lunch och när Pär och Hampus hade shoppat klart i Barkarby åkte vi hemmåt trötta och nöjda efter en lyckad helg!
 
Mina hundar har bara fått skogspromenader och simmat denna vecka, har inte hunnit med nåt mer då jag jobbat hela dagarna och haft kurser varje kväll, men det går nog ingen nöd på dem. Hippi behöver nog ändå vila lite efter hård träning i helgen. 
 
Nu är det dags för kurs igen, ikväll är det nybörjarkurs i agility som står på schemat, tjing!
 
 
 

Nu vet vi!!!

Publicerad 2016-05-18 20:07:04 i Allmänt,

Hej, det är jag som är Potter!
Nu är det bestämt att det blir fako hanen som blir vår lilla Potter, svårt att säga vad det är som gör att man fastnar för en speciell varelse utan att ha träffat den men blicken har hela tiden slitits till honom även om jag har försökt att vara neutral. Vet inte om det är färgen som gör att jag ser honom hela tiden eller vad det är, så därför blev jag väldigt glad när uppfödarna tyckte lika som mig. Har väl i och för sig alltid tänkt mig en svart/grå pumi men man är väl inte sämre än man kan ändra sig, en ljus är ju också snyggt ;) Idag är han 5 veckor så nedräkningen börjar på allvar nu, wiiiii.....
 
Här är Potter med sin syster, såååå söta båda två <3
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela