tangfelt.blogg.se

Klara för NM och VM!!!!

Publicerad 2014-06-29 16:54:22 i Allmänt,

Alltså vilken jobbig helg!!! Vet inte hur många gånger jag har tryckt på uppdatering av dessa liveresultat!!! Det har varit landslagsuttagning i Halmstad och det var nu det skulle avgöras. Både Jocke och Hanna låg lite efter så det gällde verkligen att sätta det nu. Nackdelen för Jocke och Amiga är att Amiga har jättesvårt för underlaget i Halmstad, hon har aldrig fått bra tider där så det kändes som de jobbade i uppförsbacke men med sex nollade lopp av sex så visade de verkligen att de vill vara med i landslaget, wow vilken helg de gör. Totalt slutade de på en 2:a plats efter Janni och Inna och med kom även Victoria med Zen och Sandra med Milla. Ett kanonlag och helt i min smak!!! 
 
Hanna har varit tokförkyld med feber men trots de går de in och vinner lopp efter lopp! De vann eller diskade sig och totalt räckte också det till en 2:a plats!!! Vilka ungdommar!!! Stort grattis till er och även till alla andra som lyckades kvala. 
 
Den 24-27/7 ska Jocke och Amiga till Ungern och tävla EO
 
Den 18/8 är det NM för båda i Roskilde, Danmark
 
Den 11-14/9 är det VM i Luxemburg och både Amiga och Liam får representera Sverige både i lag och individuellt
 
Måste jag säga att jag är stolt och glad för deras skull?!
 
Landslagshundarna 2014, Amiga och Liam!!!
 
 

Gotland!!!

Publicerad 2014-06-28 18:33:56 i Allmänt,

Lugn i både kropp och knopp, så kan man beskriva en semester på Gotland. Alltså jag bara ÄLSKAR denna ö!!!
 
Vi (jag, Pär o Hampus) åkte över den 18 juni tillsammans med Jocke och Hanna samt fam. Brickman (Carina, Janne, Anton och Lea). Vi bodde på Ljugarna Camping och vädret har varit kallt men mestadels soligt. 
 
Första dagarna tillbringades på agilitytävling och det gick kanonbra för de flesta av våra hundar. 
Klass 3:
Hanna och Liam vann 5 av 6 klasser!!!
Jocke och Amiga vann en agility och två hopp samt kom 2:a i en hopp och de blev även SM-klara till SM 2015!!!
Jocke och Filur tog två 2:a platser i hopp och även två SM-pinnar. 
Jag och Elton kom 4:a i en agility med sm-pinne och CERT samt 6:a med sm-pinne i hopp.
Klass 2:
Jocke och Toppen nollade två hoppklasser och kom 5:a resp 4:a. Jag körde agilityklasserna med honom men kontaktfälten är allt annat än bra så det blev mest träning och belöning på dom.....
Klass 1:
Hanna och Didrik vann två agility varav en med pinne.
Jag och Hippi fick äntligen debutera på agilitybanan då hon nu har blivit 18 månader och hon gjorde det såååå bra. Tre nollade lopp blev det och tre pinnar, en 2:a plats i agility (efter Didde) och två vinster i hopp!!!!
 
Man fick välja mellan rosett eller choklad på prisutdelningarna och jag kan bara säga så...., att vårat kylskåp i husvagnen höll på att svämma över av chokladkakor!!! ;)
 
 
En av kvällarna gjorde vi Visby och åt på en medeltids restaurang. Haha, ingen hit för vissa och jättehit för Anton och Hampus. Man åt med fingrarna, torkade av sig på duken, fick en hel kyckling som man fick slita loss bitar på själv och kallt var det... Inget ställe vi går på igen kanske men ändå kul att ha varit där och maten var jättegod även om det var enkelt. 
 
 
 
På måndagen åkte vi till Fårö och Jocke fick bla fika på sitt älskade fik (Sylvias döttrar) sen på kvällen åkte Jocke och Hanna och deras hundar hem. 
 
 
Resterande dagar har vi tittat på raukar, badat i havet och i poolen, ätit midsommarmat, varit i Visby, kollat på keramik och drejat, varit på vattenland och sommarland på Kneippbyn och bara haft det så där väldigt bra som man bara kan ha när man har en lyckad semester :) Stort TACK fam Brickman för supertrevligt sällskap!!!
 
 
 

Medaljregn!!!

Publicerad 2014-06-14 21:21:11 i Allmänt,

Vilken dag på SM i Sollefteå!!! Det är bara för att jag är hemma som det går så bra....!!!
 
Hanna o Jockes lag Veni Vidi Vici tog SM-Silver!!!! med i laget är Jocke-Amiga, Hanna-Zuki, Tobbe-Qvicka och Victoria-Zen, Stort, stort GRATTIS!!!
 
 
och som inte det var nog så tog Hanna och Liams lag Kaptenens Pågar SM-GULD!!!! med i laget är Oliver o Terry, Andreas o Wii, Hanna o Liam samt Linn o Ella, super, duper GRATTIS!!!
 
 
och som inte det var nog går Jocke och Hanna och gör kanonlopp och leder båda två inför avgörande finalen imorgon!! Alltså det är tredje året i rad som Jocke o Amiga leder SM-finalen, tror jag ska instifta ett eget pris..., trefaldig SM-vinnare i hoppklass ;)
 
 
 
 
Nu blir det fira av när de kommer hem, hoppas vi även får två individuella medaljer att fira, men det vore väl för bra för att vara sant ;)
 
Sitter just nu och myser framför fotbollen, jag och alla vovvar :)
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela