tangfelt.blogg.se

Saknad <3

Publicerad 2014-03-29 19:17:30 i Allmänt,

Idag skulle världens bästa mamma ha fyllt 67 år, grattis mamma!!!
 
 
Tänk att man kan sakna någon så mycket <3

Vilken underbar dag!

Publicerad 2014-03-29 18:44:16 i Allmänt,

Vilken underbar dag det har varit idag! man ville ju inte att den skulle ta slut. Underbart väder och vi har fått sååå mycket gjort. Har varit ute i skogen och promenerat och aktiverat både mina och pensionatshundar flera gånger. Sen har vi krattat hela vår stora tomt, köpt lite vårblommor och planterat, tagit ut trädgårdsmöblerna och sen satt vi bara och njöt av hur fint det blev. Åh, vad jag älskar våren när allt börjar knoppa sig och växa. Avslutade dagen med ett härligt agilitypass med Elton, Hippi, Dominus och Toppen. Nu blir det soffan ett tag innan kvällspromenaderna. 
 
Toppen får vara beviset på hur härligt det är med fint väder och agility!
 
https://www.youtube.com/watch?v=jvKCVPrAiJI
 
 
Fler såna här dagar till folket!!!

Vår i luften!

Publicerad 2014-03-27 22:46:00 i Allmänt,

Ett riktigt vårtecken är när klubbens agilityhinder flyttas från ridhuset och ut igen. I måndags var vi ett gäng tjejer som tränade, packade hinder och körde upp dem på klubben. Det var nästan så vi ville träna igen där i mörkret men vi höll oss ;)
 
Men ett litet pass hann jag allt med dagen efter. Toppen trodde han såg i syne när han hoppade ur bilen på klubben och hindrena stod där, han blev så himla lycklig så han fick fnatt och sprang och sprang och sprang, söte.
 
Toppen har även blivit agilitymyndig och nästa helg är det debut, så nu är det dags att fylla i tävlingsboken :)
 
 
Filur han njuter mest av att rulla på bollen....
 
 
och Nova vägrar släppa den....
 
 
Ikväll var det lydnadskurs i Kilafors och Elton tränar på med klass 2 momenten. Riktigt roligt gäng på kursen och duktiga hundar, så himla kul. Måste få till lite mer träning innan nästa gång för då tänkte jag testa att köra igenom hela klass 2 programmet. 
 
Men i helgen måste jag bestämma mig om jag ska åka till Kalmar eller inte och tävla agility i sommar. Alltså anmälningstiden går ju ut så tidigt och jag kan inte bestämma mig. Det är långt, väldigt långt, men samtidigt är det 4 dagar, otroligt månag duktiga ekipage som är anmälda så njuta av bra agility lär det ju inte bli brist på och så får jag ju träffa Jocke och Hanna, men vi kommer hem från Gotland lördagen innan, jag borde vara hemma och jobba och Härnösand har sin mysiga tävling samma helg....., oj vilka problem man kan ha....
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela