tangfelt.blogg.se

Skellefteå!!!

Publicerad 2013-01-28 15:50:00 i Allmänt,

Jag har haft en TOPPENHELG i Skellefteå. Jag, Sara, Carina och Linn åkte upp redan på fredag vid 10-tiden och det var jätteskönt så man kunde ta det lungt med flera stopp på vägen upp. Vi bodde på Scandic Hotell och allt var verkligen toppen! God mat, bra rum, trevligt sällskap, toppentävlingar, jätteroliga banor och superresultat!!!
 
Sara och Bonzo fick två sm-pinnar i agility på lördagen samt cert och championat! Med hennes andra hund Jessie vann hon en ag1 med pinne och en hopp2 med pinne. Carina och Lou vann hopp1 på söndagen med pinne och Linn med Nirah var bara en sketen rivning ifrån sm-kval.
 
Jag och Dominus skötte oss riktigt bra vi också. På lördagen var det ju två agilityklasser och vi nollade första och kom 3:a med pinne och i den andra missade han hela balansbommen helt och spring förbi den men annars jätteduktig, totalt 5 fel där.
På söndagen var det två hoppklasser och trot eller ej men vi VANN båda med 0 fel och pinne!!
 
Det är många saker vi måste lära oss men eftersom vårat stora problem har varit farten hela tiden så känns det som en stor vinst bara att han nu springer!! Sen att vi måste lära oss slalom bättre, klätterhindren, svänga etc. känns inte lika viktigt just nu utan det får vi ta sen...
 
Men det är väldigt bra att filma för då ser man verkligen hur det ligger till och vad man vill ta tag i och träna. Orkar ni titta så kommer helgens lopp här.
 
http://www.youtube.com/watch?v=gUgr700hCSU
 
Ungefär halv ett kom vi hem i natt men när man är fyra tjejer som sitter och babblar i bilen så går det ganska bra och jag körde faktiskt hela vägen både dit och hem. Men i morse när man skulle upp och jobba var det lite trögare men bara man kom igång så gick det bra. Stort TACK Sara, Carina och Linn för en superhelg!
 
Sara och jag delade rum och terrierkillarna fann varandra direkt
och blev lite småkära, sötisar!
 
 
Carina roade sig med att skörda, mjölka kor etc. på sin gård...., medans Bonzo stod på händer..., alla roade vi oss på vårt egna lilla sätt!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Årsundaflocken

Publicerad 2013-01-28 19:40:50

Vilken liten stjärna du har och vad duktiga ni var. Grattis till alla fina placeringar och pinnar.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela