tangfelt.blogg.se

Ny champion!!!!

Publicerad 2014-02-18 09:15:27 i Allmänt,

Först ett stort, stort GRATTIS till Hanna och Liam som i söndags blev Dansk springchampion!!!! tjohooo!!!
 
 
Jocke och Amiga gick det också jättebra för med cert i både agility och hopp, grattis!!!
 
Själv har jag tillbringat helgen i Kilafors Hundhall och lydnadskurs för Towa Lindh.
 

Alltså vilken duktig hundmänniska, enkelt, tydligt och helt i min smak. Fick en jättekick att komma tillbaka till lydnaden. Stort tack till Therese som fixade allt så bra i helgen. Enda nackdelen är att jag har varit så krasslig hela veckan och helgen. Ont i kroppen, huvudvärk en hel vecka och ont i halsen men ändå inte jättesjuk utan bara så där halvt hela tiden. Men ändå härligt att få sitta och njuta av härlig hundträning en hel helg med ett supertrevligt gäng!
 
 
Igår var det agilityträning i Hertsjö och Elton och Dominus fick följa med. Jag hade gjort denna kombination även om det blev några små ändringar då vinklarna inte stämde riktigt för oss.
 
 
Det var otroligt mycket folk på träningen så först delade vi upp banan i två kombinationer och sen avslutade vi med att köra hela en och en. Riktigt nöjd med killarna och svetten lackade kan jag lova, oj vad jobbigt det var men kul!
 
En sak som är så roligt här hemma men ändå väldigt oväntat är att Wiola som liksom är den som bestämmer i vår flock har accepterat Hippi så otroligt bra. Inte ofta Wiola går och lägger sig med en annan hund utan hon vill oftast ligga själv i nåns knä men med Hippi är det annorlunda. De kryper ofta tätt intill varandra och somnar, så sött!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela