tangfelt.blogg.se

Umeå !

Publicerad 2014-06-12 18:10:00 i Allmänt,

Självklart kunde vi inte missa tävlingarna i Umeå i år heller så Pär, Hampus och jag styrde bil och husvagn dit i torsdagskväll. Alltså vissa tävlingar kan man bara inte missa och Umeå är en sån, det är så himla mysigt där på nåt vis. Och vi blev inte besvikna i år heller, vädret var kanon, hundarna gick bra, kvällarna med grillning och tacos var supermysiga, och att Elton smällde till med att ta cert och bli hoppchampion gjorde ju inte saken sämre precis, wiiiii, vad duktig han är min lilla svarta!
 
SE Ag(hopp)CH, SE VCH, RLD N, RLD F, RLD A, RLD M, G-Diggers Elton
 
 
Filur fick med sig en SM-pinne i både hopp och agility:) Hampus tävlade Toppen hela helgen och gjorde många fina lopp men lite stolpe ut. I hopploppet på söndagen rev de ett hinder men kom 5:a, så typiskt för de gjorde ett kanonlopp på 31 sek och den som vann hade 40 sek, så om inte om fanns...., men kanonduktiga var dom och Hampus var så stolt över sin vovve och tyckte det var sååå kul att springa fort ;)
 
 
Härliga bad hann vi med också, Toppen strävade på och motionerade pudlar som inte vågade simma riktigt, de sprang fram och tillbaka, fram och tillbaka och jag tror Calle tyckte det var riktigt kul att bada med Tangfelts vovvarna ;)
 
 
En liten del av Bollnäs gänget...
 
 
Tack alla för en trevlig helg!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela