tangfelt.blogg.se

Ullared / Vårgårda

Publicerad 2015-11-26 19:59:10 i Allmänt,

I torsdags packade Åsa, Carina och jag in oss i bilen med sex hundar och styrde mot Ullared och Gekås. Vi hann med lite shopping redan på torsdagkväll och sen sov vi över i stuga och shoppade sen loss hela fredagen. Så himla härligt att bara gå och strosa omkring och hitta lite smått och gott både till sig själv och lite julklappar. 
 
Man blev även medveten om vad som händer i vår värld när poliser och specialstyrka gick med handgranater och k-pistar inne på Gekås. Men vi försökte koppla bort det och njöt av vår lilla tripp ändå. Vid 17-tiden var vi nöjda och packade in oss och styrde mot Vårgårda. Alltså hur vi fick plats i bilen är en gåta. Det var fullt när vi åkte ner och ni kan ju tänka er med x-antal extra kassar hur trångt det blev. 
 
När vi hade checkat in i Vårgårda så åkte vi och åt på den gamla vanliga restaurangen och sen kollade vi lite på klass 1 ekipagen innan vi gick till rummet och kollade på allt vi hade köpt ;)
 
Lördag och söndag var det tävlingar och mitt mål med denna helg (eller tävlingarna som är kvar i år) är att våga köra på i full fart och göra de nya bytena jag lärt mig och hitta en bra känsla med hundarna. Toppen och jag lyckades INTE, vi tänkte olika HELA helgen..... Men de två svarta pärlorna, de levererade kan jag lova. Alltså visst blev det lite småfel men känslan var såååå bra. Elton har gått som ett skollat troll, han hade till och med fradga i munnen när han kom i mål i två lopp. Och om man har en hund där man får kämpa med farten så är man lycklig till tusen när han tar i så som han gjorde i Vårgårda. Jag vet att han kan och nu visade han verkligen det. I lördagens hopplopp kom Hippi 5:a och Elton var 1 sek efter henne men då hade han en jättemiss precis på slutet, så om inte om så hade han slagit Hippi och eftersom hon inte var långt efter segraren så hade vad som helst kunnat hända. I söndagens hoppklass gör han åter ett superlopp men tyvärr hade han gått ur sista pinnen i slalom som jag inte såg. Men jag var supernöjd med Elton denna helg! Hippi var helt galen, och hoppade och bet mig i armarna. Men på banan skärpte hon som vanligt sig och hängde jag med så gjorde hon rätt och var jag lite sen så blev det fel. Hoppklassen på söndagen går kanonbra och hon kommer 2:a på en riktigt bra tid. 
Träffade även Wii och jag tror faktiskt hon kände igen mig sen hon bodde här hemma för hon blev väldigt glad :)
Ebbot var med hela helgen och socialtränade och han skötte sig så bra. Han fick bla träffa brorsan Bonus och dom hade faktiskt riktigt roligt. Första gången han var med bland så mycket folk och hundar men det var som han aldrig hade gjort något annat så det var jätteskönt. 
 
Melker fick vara hemma med husse och sen på helgen när han och Hampus åkte till Stockholm på teater, Kristina från Duvemåla, så fick Melker bo hos Jocke och Hanna och där verkade det inte gå någon nöd på honom.
 
Den här veckan har rasat på i ett fasligt tempo och imorgon är det redan fredag. Ska försöka hinna med att få upp lite ljusstakar också för det är ju faktiskt 1:a advent på söndag och då är vi i Väsby och tävlar så får nog tjuva lite redan imorgon för det är ju sååå mysigt!
 
Trevlig helg alla!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela