tangfelt.blogg.se

NM GULD!!!!!

Publicerad 2016-08-15 23:56:25 i Allmänt,

Alltså det är helt galet, men Hippi och jag har tagit indivuduellt NM-Guld i agility 2016!!!! Sååå himla glad, stolt och tacksam att jag har fått uppleva detta, en dröm som blev sann liksom! Förra året var vi nära när vi låg 4:a inför sista loppet men där blev det en disk och man tänkte om inte om...... I år låg vi 3:a inför sista loppet och känslan var mer att ja, ja, det blir väl nåt fel nu också, lika bra att gå in och få det gjort.... Men felen kom aldrig, vi gick i mål och tog ledningen och jag var så glad eftersom jag visste att vi då hade en medalj, 3:a är ju liksom jättebra! men det slutade alltså med vinst och NM-GULD!!! Tänker inte gå in så mycket på varje lopp, det var inte de snyggaste loppen vi gjorde, men vi krigade, vi nollade och vi gav inte upp och det räckte till vinst! Även i laget kom vi runt våra två lopp även om det blev nåt snopet fel i båda men tillsammans med Martin, Eva, Åsa och Patrik tog vi NM-Silver i lag! Stort TACK landslagsledningen och alla andra för en supermysig helg, vilket härligt gäng vi är! Och tack Patrik för resesällskapet, kan inte vara lätt att stå ut med mig och mitt pladder i 126 mil ;) Och till killarna hemma som överraskade så fint på natten när jag kom hem <3
Men stoltast är jag ändå över Hippi, vilken liten stjärna hon är <3 
 
Bilderna är tagna av Ingemar Johansson, Lars Häggström och Jocke Tangfelt
Haha, bästa Hanna överraskade på prisutdelningen....., eller jag menade Sverigemannen, hihi!!
Alla individuella segrare, small, large och medium!
Landslagspudlarna!
Mor och son <3
Bada och leka med bollen på hotellet var också populärt ;)
Men vilket land Norge är, såååå VACKERT och då har jag bara sett lite av Lillehammer och vägen dit. Måste bara åka hit igen och vandra och uppleva fin natur, fjordar och allt fint dom har. Blev helt frälst i alla vackra vyer. Blev också helt frälst i alla fina ullsaker de sålde på lördagen, Hippi och jag slog på stort så nu ska vi inte frysa i vinter. Täcke till Hippi, tröja och vantar till mig :)
Ja, en underbar helg är slut och även om jag var trött idag så gick det ändå lätt att jobba. På kvällen blev jag även överraskad på klubben av fina klubbkamrater med tårta, så mysigt, stort TACK!
Nu njuter vi i fulla drag och sen är det bara att ladda om till Spanien och VM om 5 veckor!
 

Kommentarer

Postat av: Årsundaflocken

Publicerad 2016-08-16 08:13:05

Hurra hurra! Ja, Norge är underbart. Ni som fjällvandrar ta en tur till Jotenheimen. Fint att vandra i. Går så bra att sova i stugor efter färdplanen.

Postat av: Åsa o toktassarna

Publicerad 2016-08-16 09:16:40

Stort grattis!

Postat av: Lina

Publicerad 2016-08-28 11:33:25

Ni är så fantastiskt bra!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela