tangfelt.blogg.se

Veckan som gick!

Publicerad 2016-08-09 17:33:44 i Allmänt,

Väl hemma från Frankrike så var det bara att spotta i nävarna och inse att semestern för denna sommar var slut. Fullbokat på jobbet så långa dagar hela veckan men kvällarna har spenderats med trevligheter. 
 
På tisdagen åkte Pär, Calle, Hampus och jag till Skärså och restaurang Albertina. Sååå gott och såååå fint. Efteråt tog vi oss även en sväng till Söderhamn, en riktigt mysig kväll. 
På torsdagen åkte Åsa, Calle, Hampus och jag till Majas café och åt räksmörgås och tittade på fina saker. Köpte en fin drömfångare samt en skål och en liiiten fotogenlampa. 
Calle hade ju semester hela förra veckan också och han var sååå snäll och fixade fler hopphinder till min bana samt fixade till A-hindret och bytte ut ruttna plankor, bytte matta m.m, tack snälla!!!
I helgen har vi haft en riktig röjarhelg. Vi har röjt uppe på brysten, slängt, skänt bort och sålt saker hela helgen. Såååå tråkigt men såååå skönt efteråt. Även golvet i dagiset har målats så nu är det fint inför hösten.
Vi hann även med lite kräftor i lördags
och Darin på Freluga trädgårdscen i söndagskväll.
Har även börjat träna lite med Potter, kroppskontroll, jaktlek och kamp har stått på schemat och han är riktigt duktig! Även Ebbot har fått köra lite banor, nu kan han alla hinder förutom platta tunneln som vi inte har testat än. 12-pinnars slalom gör han själv nu utan bågar så nu ska vi bara fila på tekniken och snabbheten lite. Han är inte jättesnabb men det känns som farten kommer mer och mer och det känns jättekul. Längtar tills november då han får börja tävla. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela