tangfelt.blogg.se

Kommit igång!

Publicerad 2016-01-04 23:01:12 i Allmänt,

I lördags kom vi äntligen igång med lite fysträning. Som ni vet tycker jag det är jättekul att lägga upp små program för mina hundar och se om man kan få dem starka, hållbara, smidiga och även om man lyckas toppa formen tills när man mest behöver den. Ibland lyckas man och ibland inte men roligt är det tycker jag. I lördags började vi lätt med 15 min skritt, styrka 15-20-15 x 1 min och 15 min avslappningsvibb, även idag fick de samma program. Skönt att vara igång med lite planerad träning. Ebbot får ju inte träna än men han passade på att vibba lite med Toppen <3
Pär har även varit snäll och städat poolen och bytt vatten i den så nästa vecka kan vi börja simma också.
Måste erkänna att jag får en liten kick av nytt år, man kan liksom sammanfatta året som varit, avsluta det och sen sätta nya mål. Jag får allt lite energi av det, och det är tur det för energin har det varit dåligt med de sista månaderna. 
 
All ledig tid går åt till att måla, måla och måla på jobbet. Jag och Pär håller på att renoverar lite då det blir bra slitet efter 13 år. Även om det känns som det aldrig tar slut så får jag energi av detta också. Tänk att lite färg kan göra att det känns som ett helt nytt ställe. Färgen blir röd och ja, det blir rött, men jag gillar det och det känns varmt och ombonat så jag hoppas det blir bra och att även vovvarna gillar det ;) Skulle behöva lite fler timmar på dygnet bara så vi blir klara nån gång. Tur jag har tålmodiga kunder som står ut med lite röra ett tag.
 
Ikväll var det dags för Jockekurs igen och ikväll var det svårt för tanten men roligt. Vi klockade lite på två ställen där vi valde mellan dubbelt blindbyte och tysk. För alla utom mig gick dubbelt blindbyte snabbast på båda ställena men för oss var tysken snabbast i första sekvensen. Det berodde nog helt enkelt på att jag var för långsam och inte kunde lämna henne på runthindret innan. Så som det ser ut nu funkar tysk bättre för mig om jag inte hinner sticka och dubbelt blindbyte bäst om jag är lite före. Här kommer en film på kvällens övning. Trött matte och även lite trött Hippi tror jag, men vi satte det :)
 
https://www.youtube.com/watch?v=46g_FgFtd-w&feature=youtu.be
 
När vi plockade undan fick även Ebbot springa en tunnel och nu tyckte jag att han sprang ganska fort. Sen kom jag hem och kollade på brorsan Bonus som hade lagt ut en film och då insåg jag att vi sprang visst inte så fort, hihi..., attans vad snabba de var, där ligger vi i lä..., bra jobbat Anette!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela