tangfelt.blogg.se

Tre gånger!

Publicerad 2016-01-09 22:28:16 i Allmänt,

Alltså Ebbot har tränat agility tre gånger den här veckan, han som knappt har tränat nåt innan dess. I onsdags var Åsa och jag i Kilafors och körde ett pass med småttisarna och de stora, en riktigt bra träning. Ebbot har lite svårt att söka hinder vilket är förståligt eftersom han knappt har tränat. I fredags tog vi en träning med bara småttisarna och gjorde två övningar och vilken skillnad det var bara från onsdagen. Även om det inte går jättefort så börjar han nu fatta grejen och i första övningen missade han inte ett hinder nån gång. I nästa övning var det bara ett hinder som var lite svårt som han sprang runt.
 
https://www.youtube.com/watch?v=cR7sQgXKYMk&feature=youtu.be
 
Idag åkte vi till Hertsjö och hjälpte Ann och Zappe lite. Då det var en ovalbana uppbyggd med bara hopp och tunnlar så testade vi den och det gick jättebra. Det är så kul med nya vovvar för det händer så mycket från gång till gång, älskar den träningen. Hampus var med och filmade i fredags och då blev han jättesugen på att köra med Ebbot. Tror han ska få gå en nybörjarkurs med honom och se om han tycker det är kul. Vill han börja så vore det ju kanon nu när vi har en klass 1 hund och de får träna ihop från början. 
 
Annars känns det mest som jag går promenader i skogen och målar ute i dagiset. Lite börjar bli klart i alla fall, en liten myshörna som redan har invigts av vovvarna tex. 
 
Hallen: fattas lite tavlor och så ska ju julen ut ;)
 
I torsdags så vinkade jag av det här gänget som drog iväg till Thailand i drygt 2,5 vecka :)
-22 grader var det när de åkte, så utan jackor var det lite kallt, men nu är de framme och har betydligt varmare dagar! Så flocken har nu utökats från fyra till tio hundar. Roligt också att få rå om Filur lite igen, har allt saknat den grabben även om det känns som han är i familjen. 
 

Kommentarer

Postat av: Ann

Publicerad 2016-01-10 18:38:58

Superbra att få lite hjälp, tusentack! Nu är det hårdträning som gäller :) Lilla Ebbot var ju jätteduktig :)

Svar: Tack själv, han är så himla häftig lilla Zappe, kommer bli en riktig stjärna!
tangfelt.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela