tangfelt.blogg.se

SM i Växsjö!

Publicerad 2016-07-10 15:57:26 i Allmänt,

Vet inte vad det var i år men suget efter att få tävla SM var som helt bortblåst. Det kändes mest som det var något som inkräktade på min härliga semester på Gotland...., det kändes liksom inget viktigt alls att få åka på årets agilityhöjdpunkt i Sverige. Men när vi väl kom dit så var det naturligtvis jättekul även om gnistan saknades hos mig. 
 
Resultatmässigt så var hundarna jätteduktiga som vanligt men lite småmissar från mig. Laget blev ett mamma son lag då Hanna valde att inte köra för sin fot och vi låg 2:a efter första dagen och i finalen så går Hippi ut med en nolla, Didrik disk och sen Elton disk på ett jätesnopet sätt, alltså det var såååå onödigt...., Liam nollar sen så om inte om.... så hade vi tagit guld eller silver.....suck....., men vad är en sm-medalj i Växjö......
 
Individuellt så var det en svår men kul hoppbana och Elton gick ur sista pinnen i slalom och eftersom det var så trångt så fick jag gå tillbaka och hålla i honom + att vi då skulle göra om hela slalomen igen så det blev både 5 fel och tidsfel. Hippi blev det en disk och det var liksom inte där alla andra diskade sig utan efter slalom blev jag sen och det var nog bara för att jag skulle hjälpa henne eftersom Elton hade gått ur där, sen att Hippi är mycket säkrare på slalom än Elton hade jag tydligen glömt bort.....suck..., annars gick det superbra hela banan....
I agilityklassen så får Hippi 5 fel på en tveksam balans och Elton nollar så totalt kom Elton på en 12:e plats individuellt, duktig farbror!
 
Elton, lite mer vägvinnande hoppteknik än Hippi ;)
Hippi
Men roligast på hela SM var ju på lördagkvällen när Veni Vidi Vici blev SVENSKA MÄSTARE, alltså vilken statistik det laget har, tävlat tre år och tagit silver, brons och nu GULD!!!! Stort grattis Jocke, Tobbe, Victoria och Linn. Gisses vad kul vi hade med vulkanen, korkar som flög, skumpa och mycket skratt!!!
Vi missade dock largefinalen då vi bara kände att vi ville åka hem, det var ju ändå drygt 73 mil och man skulle jobba på måndagen och det var ganska många timmar vi sparade där även om det tog emot lite. Stort, stort grattis till alla medaljörer, vilket SM det blev ändå!
 
Pär och Hampus hann med att turista lite i Växsjö också ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela