tangfelt.blogg.se

Avslut hit och avslut dit och lite agility!

Publicerad 2016-06-15 13:33:00 i Allmänt,

Förra veckan bestod mest av massa avslut. I tisdags var det ju kursavslutning på valpkursen och i fredags hade Hampus skolavslutning och Jocke och Hanna slutade sina jobb här i Bollnäs. Så på fredagkvällen åt vi lite gott och firade in sommaren!
Lite promenader blev det också.
På lördagmorgon åkte Åsa och jag till Timrå där det var agilitytävlingar hela helgen. Vi började med lagklass och Hippi och Eltons nya lag Pudelrace gjorde debut, och som vi gjorde det vi vann båda lagklasserna och tog två SM-pinnar, tjohooo! På söndagen gick det inte lika bra men två pinnar i debuten får man väl vara nöjd med. Tack Lena och Susanne för bra laginsats. 
Individuellt gick det också bra, Hippi var dock lite tråkig som hon är efter löp. Hon äter inte och är allmänt seg, men lite fart hade hon ändå även om det inte är på topp och hon samlade på sig två sm-pinnar i agility och två i hopp och som bäst blev det två vinster i agilityklass!
Elton samlade på sig tre sm-pinnar i agility och en i hopp och blev därmed SM klar individuellt till SM 2017 och det endast på två tävlingshelger!! Mattes fina kille!!!
Jocke och Hanna var också där och Harald tog två cert och blev hoppchampion och Decibel tog ett agilitycert och Åsa och Calle tog ett agilitycert och blev agilitychampion, GRATTIS!!!
Åsa och jag delade stuga och på kvällen mös vi med god mat och vin samt en härlig kvällspromenad.
Eftersom det blev lite många lopp per dag när man både kör lag och indivuduellt så strök jag Hippi och Elton från sista hoppklassen då vi helt enkelt var trötta allihopa. Istället tog vi en härlig promenad vid deltan.
När vi kom hem var det bara att packa upp och packa igen......
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela