tangfelt.blogg.se

Semestern börjar!

Publicerad 2016-06-23 09:08:23 i Allmänt,

I helgen var det agilitytävling i Tierp. På lördagen åkte jag ner och tävlade lag med Susanne, Pudelrace och i spöregnet lyckades vi knipa åt oss en agilitypinne genom en vinst. På kvällen åkte jag hem och packade det sista och Pär var ner till Sara och Håkan i Kilafors och var på världspremiären av Black Way. En jättetrevlig kväll på röda mattan och sen mingel med trevliga människor i deras trädgård. Många kändisar och bla Martin Stenmarck sjöng och scenen var två lastmaskinsskopor, hihi, härligt på landet!
På söndagen åkte jag med Åsa ner till Tierp och det var klass 3 tävling. Hippi vann en hoppklass och kom 2:a i en agilityklass och fick sm-pinnar, nu saknas det bara en agilitypinne för henne så är hon ikapp Elton ;)
Efter tävlingen kom Pär och Hampus ner med husvagnen och semestern började på riktigt och vi åkte ner till Nynäshamn och campade där en natt.
Kl. 11.25 gick båten över till Gotland och vi mötte även upp Carina, Lea och Aj.
Som vanligt skiner solen på Gotland och som vanligt blev första rastningen på Södra Hällarna och att andas in havs och Gotlandsluften där är såååå UNDERBART!!!!
Sen åkte vi hem till Yvonne och Thomas Juréhn och campade hemma på deras tomt, sååå perfekt, mitt på agilityplanen, poolen runt hörnet och trevligt sällskap, kan inte bli bättre!
Tyckte kontrasterna gran och ros var så fin....
Tur Potter kan åka lite snålskjuts med husse ;)
Dagen avslutades med jättegod rabarber och jordgubbspaj i Juhréns kök!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela