tangfelt.blogg.se

Nu trivs jag!!!

Publicerad 2016-03-30 19:35:10 i Allmänt,

Påsken har varit underbart slapp, jag verkligen njöt av att vara ledig i FYRA dagar, men som jag har sagt förut, det känns även lite konstigt att inte ha pensionatshundar, man kommer på sig själv ibland och tror att man har glömt nåt...., men så kommer man på att man faktiskt ÄR ledig. 
Dagarna har mest bestått av agilityträning, lååånga härliga skogspromenader, faktiskt löpträning tillsammans med Pär varje morgon inkl. intervaller eller backträning + 7 minuters styrka när vi kommit hem (låter kanske hurtigt men det är inte så långt, men vi gör det och det sägs att den bästa träningen är den som blir av, så det kör vi på;) Vi har även ätit påskmiddag hos svärföräldrarna samt firat Carina på hennes födelsedag samt kollat på massor med hästhoppning på TV och det bästa av allt, i måndags kunde vi träna ute på vår egen agilityplan. Det blev plussgrader och sol och vips så var all snö borta. Alltså det här är något av det absolut bästa jag vet, när jag inte behöver vara beroende av att boka hallar för träning utan bara kan ta 5 minuter här och 5 minuter där, helt underbart!!!!
Bara för att det är så härligt att träna ute så bjuder jag på en liten film på Hippi och Ebbot ;)
https://www.youtube.com/watch?v=57_1rbWhnKY
Finaste påsktårtan hos Carina
Påskpromenader....
Vi har även bestämt lite mer semester i sommar förutom Gotland och det blir HULA HOPP och VÄSTKUSTEN!!! Vi kommer att vara där en vecka med husvagnen och bo på Marstrand. Har alltid drömt om att besöka Marstrand, Lysekil, Fjällbacka etc så nu hoppas vi att det är lika fint som alla säger och sol har vi naturligtvis beställt! Roligt är också att Calle har semester då och ska också med, hela familjen liksom så underbart!
Bildresultat för västkusten lysekil
Bildresultat för västkusten västkusten
Hippi har gett sig den på att hon ska lära Ebbot att kampa när matten verkar gå bet, men istället för att kampa i leksaken drar Ebbot i hennes öra....., fniss...
Det är väääääldigt orättvist när Jocke och Hanna och deras hundar tränar agility utanför fönstret och jag får vara här inne och titta på.../Ebbot
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela