tangfelt.blogg.se

Drillad av Juha!

Publicerad 2016-05-25 16:52:00 i Allmänt,

I fredags åkte Pär, Hampus och jag ner till Stockholm (Väsby) och Stockholms Hundsportcentrum. Vi hade husvagnen med oss så vi bodde precis utanför hallen, perfekt!
 
På lördagen åkte Pär och Hampus till min bror med familj och de hade en mysig dag på sjön och åkte bla till Mariefred och Rastaholm. Såg inte skymten av dem förens ca 23-tiden på lördagkväll så de hade haft jättekul :)
 
Själv gick jag och Hippi kurs för Juha Orenius och springa var bara förnamnet på vad vi fick göra.... En jättebra kurs med många bra tips. Det stora hela som jag måste bli bättre på är att orka långa banor med en bra attityd hela banan. På lördagen körde vi en 30 hindersbana (hoppklass) och man körde den ca 7 gånger efter varandra så benen bar inte till slut. På söndagen var det också en så lång agilitybana på typ 30-32 hinder och även där sprang man så man till slut stupade. Hippi har gått riktigt bra och som Juha sa - du har en riktigt duktig hund som kan många saker, ska hon göra fel så är det du som är riktigt, riktigt dålig.....,! Ha, ha, ja så sant så sant ;) På lördagkvällen var vi några som åt en mysig middag tillsammans. Ett stort TACK till Heidi som fixade allt så bra, vi kommer gärna tillbaka! 
Även Elton, Toppen och Ebbot var med och minglade lite hela helgen, Ebbot fick även testa lite hopp, tunnlar, gunga och balans i pauserna. Alltid bra att testa nya hinder. 
På söndagen efter lunch och när Pär och Hampus hade shoppat klart i Barkarby åkte vi hemmåt trötta och nöjda efter en lyckad helg!
 
Mina hundar har bara fått skogspromenader och simmat denna vecka, har inte hunnit med nåt mer då jag jobbat hela dagarna och haft kurser varje kväll, men det går nog ingen nöd på dem. Hippi behöver nog ändå vila lite efter hård träning i helgen. 
 
Nu är det dags för kurs igen, ikväll är det nybörjarkurs i agility som står på schemat, tjing!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela